Nelu Tătaru a anunţat ce se întâmplă după 15 iunie: Restaurantele şi locurile de joacă rămân închise, meciurile jucate fără spectatori

Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, a afirmat, miercuri seară, că restaurantele și locurile de joacă rămân închise și după 15 iunie pentru că virusul în spații închise se poate transmite mai ușor și pentru că există multe suprafeţe care sunt folosite în comun. 

RomaniaTV.net
10 iun. 2020, 17:54
Nelu Tătaru a anunţat ce se întâmplă după 15 iunie: Restaurantele şi locurile de joacă rămân închise, meciurile jucate fără spectatori
Nelu Tătaru a vorbit la Digi24 despre restricțiile care vor fi ridicate din 15 iunie, explicând de ce rămân în vigoare unele măsuri, cum ar fi închiderea restaurantelor sau a locurilor de joacă și interdicția spectatorilor la meciuri.
 
”Sunt spaţii închise. Încercăm o evaluare a spaţiilor deschise (terasele – n.r.) în care nu avem elementul de aeroflor. Mai avem 15 zile în care putem vedea care sunt rezultatele”, a afirmat Tătaru, întrebat de ce nu se redeschid și restaurantele din 15 iunie.

Citeşte şi: 

Despre locurile de joacă, Tătaru a explicat că există multe suprafeţe care sunt folosite în comun şi astfel se poate transmite virusul.

Întrebat de ce meciurile se vor disputa fără suporteri, ministrul Sănătății a spus: ”S-a ales această variantă, avem o lună cu reluarea antrenamentelor. În această perioadă am văzut şi meciuri amicale, urmează finalul campionatului, dar fără spectatori. Bucuria unui gol şi o galerie nu cred că poate păstra o distantare socială. Discuţiile avute cu ministrul Sportului, am ajuns la această concluzie, noi am dat doar normele de aplicare în această competiţie”.

Ministrul Sănătăţii a afirmat, în legătură cu reluarea slujbelor în interiorul bisericilor, că această acest lucru nu este luat în calcul de la 15 iunie.

Citeşte şi: 


loading...