MĂSURI DE URGENŢĂ: Mama BEŢIVĂ din Vaslui a rămas fără copii

Mama beţivă din Vaslui, surprinsă în timp ce cădea prin şanţuri cu băieţelul de numai doi ani în braţe, a ramas fără copii, informează România TV. Şapte minori au fost luaţi joi dimineaţă de reprezentanţii Protecţiei Copilului. Părinţii au făcut un scandal monstru când s-au trezit cu executorii şi cu poliţiştii la poartă. Autorităţile au luat măsurile de urgenţă după apariţia imaginilor scandaloase.

30 oct. 2014, 07:08
MĂSURI DE URGENŢĂ: Mama BEŢIVĂ din Vaslui a rămas fără copii

Reprezentanţii Protecţiei Copilului, un executor judecătoresc, dar şi poliţişti au mers joi dimineaţă la domiciliul mamei iresponsabile din Vaslui. Autorităţile au scos din familie şapte copii, cu vârste cuprinse între 2 şi 13 ani, în baza unei hotărâri judecătoreşti. Un băiat de 14 ani nu a fost găsit însă la domiciliu.

Citeşte şi Imagini ŞOCANTE surprinse pe o stradă din Vaslui. O femeie BEATĂ MOARTĂ cară în braţe doi copii

Cu toate că stăteau nouă suflete într-o singură cameră, în condiţii greu de imaginat, părinţii nu au vrut să-şi dea copiii la stat şi au făcut un scandal monstru. Mai mult, tatăl a ameninţat că îşi va pune capăt zilelor.

Într-un final însă, părinţii s-au calmat şi au spus că vor face toate demersurile pentru a-şi recupera copiii.

Între timp, cei şapte micuţi au ajuns într-un centru din Vaslui. Aceştia urmează să fie igienizaţi, consultaţi de un medic, iar ulterior vor fi daţi în grija unor asistenţi maternali.

Citeşte şi STRIGĂTOR LA CER. Copii ABANDONAŢI în casă, înfometaţi, bolnavi şi neîngrijiţi VIDEO