Măsurile care trebuie aplicate în şcoli la reluarea cursurilor nu au fost aprobate. Anunţul Ministerului Sănătăţii

Publicat: Miercuri, 17 Iunie 2020 11:31 // Actualizat: Miercuri, 17 Iunie 2020 11:31 // Sursa: romaniatv.net

Ministerul Sănătăţii şi Institutul Naţional de Sănătate Publică nu au aprobat un set de măsuri sau de recomandări care trebuie aplicate în unităţile de învăţământ atunci când este vor fi reluate cursurile, în contextul epidemiei de coronavirus.

"Având în vedere dezbaterile din spaţiul public privind recomandările care vor fi aplicate la reluarea procesului de învăţământ în toamnă, Ministerul Sănătăţii precizează următoarele: în prezent, Ministerul Sănătăţii şi Institutul Naţional de Sănătate Publică nu au aprobat un set de măsuri sau de recomandări care trebuie aplicate în unităţile de învăţământ la reluarea activităţii, în contextul epidemiologic al COVID-19", a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii susţin că pentru o perioadă a existat conturat "în linii generale un document vechi de lucru", care nu mai este de actualitate în faza epidemiologică actuală.

De asemenea, Ministerul Sănătăţii a mai precizat că, în funcţie de evoluţia epidemiologică din lunile de vară, Institutul Naţional de Sănătate Publică poate elabora sau nu un set de măsuri care să fie aplicate în unităţile de învăţământ după reluarea activităţii educaţionale.

Noi reguli pentru redeschiderea şcolilor: elevii vor merge prin rotaţie la şcoală, maximum 4 ore pe zi, ora de curs - 30 de minute

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus insp măsuri Ministerul Sănătăţii şcoli
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8351
RON
04 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H