Mâţa face legea. O INSULĂ din Japonia a fost invadată de PISICI VIDEO

O insulă japoneză a fost asediată de pisici. Pe petecul de pământ de pe coasta niponă trăiesc o mână de oameni, care se lovesc la tot pasul de felinele înfometate. Insula Pisicii, aşa cum a ajuns să fie numită, atrage acum zeci de turişti iubitori de animale.

03 mart. 2015, 11:26
Mâţa face legea. O INSULĂ din Japonia a fost invadată de PISICI VIDEO

Pisicile au fost aduse pe insula Aoshima, pentru a prinde şoarecii care le făceau probleme pescarilor fiindcă le rodeau bărcile. Înmulţirea felinelor a scăpat, însă, de sub control, iar acum pe insulă trăiesc 120 de pisici, de şase ori mai multe decât băştinaşii, potrivit Sky.com.

Citeşte şi Râzi de-ţi cad fulgii. PAPAGALI cu TUPEU care fac ce vor din PISICILE stăpânilor VIDEO

Felinele trăiesc din mila localnicilor şi din ce găsesc prin gunoaie. Ele au devenit o atracţie pentru iubitorii de pisici, aşa că de două ori pe zi, când feribotul vine pe insulă, petecul de pământ se umple de turişti.

 

Am venit aici să mă relaxez. Cât despre sărbători, aici sunt o grămadă de pisici. Apoi, a venit o femeie care a hrănit pisicile, a fost destul de distractiv, aşa că vreau să vin din nou„, a declarat un turist.

Citeşte şi CAZ ŞOCANT în România. Bărbat DEVORAT DE PISICI în propria casă. Polţiştii s-au crucit FOTO

Cei 22 de locuitori de pe insulă, majoritatea bătrâni, nu sunt prea încântaţi de turişti, fiindcă aceştia ar putea să le disturbe vieţile liniştite.