Matilda Pascal Cojocărița e în doliu. Cântăreața este răvășită de durere: Soarta a fost crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna!

Matilda Pascal Cojocărița trece prin clipe dificile după ce a pierdut o ființă extrem de importantă din viața sa.

20 sept. 2021, 12:56
Matilda Pascal Cojocărița e în doliu. Cântăreața este răvășită de durere: Soarta a fost crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna!

Matilda Pascal Cojocărița e în doliu. Cântăreața a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, că s-a stins din viață fostul ei soț, Ioan Cojocărița, bărbatul cu care are un copil, pe Alin Pascal. Cei doi au rămas în relații foarte bune după despărțire.

Matilda Pascal Cojocărița e în doliu. Cântăreața este răvășită de durere

Interpreta de muzică populară a publicat o fotografie alături de fostul soț și fiul lor. Imaginea este însoțită de un mesaj emoționant.

„Ai fost OMUL cu care am petrecut anii tinereții, 13 la număr, cu care am început viața de familie, OMUL care mi-a dăruit cel mai frumos și scump cadou de pe pământ, pe Alin, copilul nostru. Am rămas într-o frumoasă relație de prietenie pe viață. De data aceasta, soarta a fost mult mai crudă și ne-a despărțit pentru totdeauna… ne-ai părăsit! Nu ne rămâne decât să ne rugăm pentru sufletul tău nobil! Drum lin către stele, Jane! Dumnezeu să te ierte și să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris solista, în dreptul unei imagini în care apare ea, alături de fostul soț și de fiul lor.

Vedeta avea un copil din fosta căsnicie cu Ioan Cojocărița, pe Alin. Fostul soț traia în Italia. Cei doi rămăseseră într-o relație bună de prietenie. În vârstă de 62 de ani, interpreta muzică populară este extrem de îndurerată de vestea neașteptată.

Matilda Pascal Cojocărița (n. 4 octombrie 1958, Negrești, județul Vaslui) este o cântăreață română de muzică populară din zona Moldovei.

S-a născut într-o familie de oameni simpli, care aveau deja trei copii. A copilărit în orașul natal până la 17 ani.

Studiile liceale și le-a absolvit la Liceul Emil Racoviță din Iași, cursuri serale, iar cele superioare la Facultatea de Muzică, în cadrul Universitații Spiru Haret, de curând absolvind și masteratul în folclor. După absolvirea liceului s-a angajat la Combinatul de fire și fibre sintetice din Iași, unde s-a înscris în ansamblul combinatului. Acolo, a cântat muzică populară și ușoară și a participat și la dansuri populare.

În 1979 a câștigat echivalentul de atunci al titlului „MISS România” din zilele noastre, și anume locul 1 al primului concurs de frumusețe feminină din România, sub deviza „Muncă, Tinerețe, Frumusețe”, concurs ce a avut loc la Costinești.

S-a căsătorit pentru prima oară în 1980, căsătorie în urma căreia s-a născut primul ei copil, un băiat. După o perioadă de timp pleacă, împreună cu copilul în vârstă de 13 ani, la Bistrița, la violonistul Ștefan Cigu, cel cu care se cunoștea din diversele concerte avute în țară. După ceva timp, cei doi își unesc destinele și formează una din cele mai frumoase și stabile perechi din lumea muzicii populare.

Cei doi s-au stabilit în Bistrița, alături de cei 3 copii ai lor (băiatul Matildei din prima căsătorie și un băiat și o fată ai lui Ștefan dintr-o căsătorie anterioară). Cei trei copii ai familiei au urmat tot cariere muzicale.

Citește și: TE CUNOSC DE UNDEVA 12 DECEMBRIE 2020 live online. Nebunie în ultima gală, cine sunt finaliştii
 


loading...