Matiz luat pe sus de vânt, în Sibiu. Mașina a ajuns tocmai în mijlocul unui sens giratoriu, după o furtună puternică

Un Matiz a fost luat de vânt și dus în mijlocul unui sens girator, după furtuna produsă miercuri în Sibiu.

26 iul. 2023, 23:31
Matiz luat pe sus de vânt, în Sibiu. Mașina a ajuns tocmai în mijlocul unui sens giratoriu, după o furtună puternică
Un Matiz a fost luat de vânt, în Sibiu

Un Matiz a ajuns în mijlocul unui sens giratoriu, fiind luat de vânt, după o furtună puternică produsă miercuri după-amiază în Sibiu.

Proprietara mașinii ar fi uitat să tragă frâna de mână, autoturismul fiind luat pur și simplu de vânt și dus într-o intersecție intens circulată de pe bulevardul Mihai Viteazu, potrivit Ora de Sibiu.

Citește și: Cod roşu de furtună, au fost smulse acoperişuri, iar copacii au căzut pe maşini GALERIE FOTO

După ce furtuna s-a calmat, femeia și-a recuperat autoturismul și a parcat regulamentar.

Mai multe localități din județul Sibiu au fist vizate, miercuri, de o avertizare de Cod roșu de vijelii puternice, descărcări electrice și grindină.

Marți, în Oradea, o persoană a fost rănită, fiind transportată la spital, după ce o fereastră s-a spart în timpul furtunii. De asemenea, pompierii au avut zeci de intervenţii pentru îndepărtarea copacilor căzuţi din cauza vântului.

Citește și: De ce să nu speli niciodată vasele atunci când e furtună afară. Riscul la care te supui este foarte mare

„Pompierii militari din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Oradea, Detaşamentului Salonta, Detaşamentului Marghita şi Staţiei Aleşd intervin cu autospecialele, echipamentele şi accesoriile din dotare pentru înlăturarea efectelor furtunilor manifestate în judeţ. Pompierii Detaşamentului Salonta au degajat zeci de copaci care blocau traficul pe DN 79, între localităţile Mădăras şi Salonta, urmând să intervină pentru înlăturarea copacilor căzuţi pe mai multe străzi din Salonta”, a transmis, marţi, ISU Bihor.