Matteo Politi, italianul care s-a dat drept chirurg în România, se apucă de actorie

Matteo Politi, italianul care s-a dat drept chirurg estetician în România, a fost condamnat la închisoare în Italia pentru că a comis o infracțiune similară cu cea din România: a furat identitatea unui medic cardiolog și a operat fără a avea studiile necesare. Acum, el a dezvăluit, la România TV, că a făcut acest lucru pentru că avea disperată nevoie de bani pentru a-și putea crește copilul nou-născut şi pentru facultate. Matteo Politi a vorbit şi despre planurile lui pentru viitor.

RomaniaTV.net
22 iul. 2019, 11:50
Matteo Politi, italianul care s-a dat drept chirurg în România, se apucă de actorie

„În al doilea an de facultate, atunci am făcut o eroare. Am fost prost. Am lucrat prin spital, fără diplomă, cu altă persoană. În urmă cu 10 ani aveam nevoie de bani pentru că s-a născut copilul meu și mai era şi universitatea…. Am făcut eroarea pentru că aveam nevoie să plătesc universitatea, aveam nevoie să plătesc pentru copilul meu. De peste 7 ani nu mi-am mai văzut copilul. Este o situație complicată cu fosta mea iubită”, a povestit Matteo Politi, într-un interviu pentru România TV.

Cum nu mai poate practica meseria de chirurg, Matteo Politi s-a reorientat. A ales unul dintre cele mai bănoase domenii din țară la momentul actual, IT-ul.

„Am primit până acum de la familia mea bani. Plus am găsit de muncă într-o firmă de IT”, a povestit Matteo Politi.

Ba mai mult, o companie de producție americană vrea să facă un film despre viața falsului medic, iar el să-și joace propriul rol.

„Am fost contactat de o firmă cinematografică americană. Ei vor să facă un film din viața mea”, a mai spus italianul.

Totuși, Politi își dorește în continuare să fie chirurg plastician.