Mătuşa lui Mihai Bendeac, concediată de la CNADNR. Ce salariu imens avea

Greşelile de proiectare de la autostrada Sibiu-Orăştie fac primele victime. Mătuşa lui Mihai Bendeac, responsabilă cu implementarea proiectelor de autostrăzi, a fost concediată de la CNADNR. Ea este considerată principala vinovată pentru surparea tronsonului de şosea dintre două localități.

04 dec. 2015, 09:15

Mătuşa actorului Mihai Bendeac este printre primele persoane concediate de noul guvern Cioloş. Renata Bendeac a fost dată afară de la CNADNR, fiind considerată vinovată pentru greşelile de execuţie de pe autostrada Sibiu – Orăştie, potrivit România TV.

Mătuşa lui Bendeac avea ca principală sarcină implementarea proiectelor de autostrăzi, iar surparea tronsonului dintre localitățile Sălişte și Cunţa, la câteva luni de la inaugurare, a dus la concedierea ei. Renata Bendeac a câştigat anul trecut peste 17.000 de lei pe lună.

Mai mult, DNA a deschis dosar penal în acest caz. Procurorii au suspiciuni că unii responsabili s-ar face vinovați de abuz în serviciu, fapte de corupție și deturnare de fonduri europene. Dosarul este la început şi deocamdată nu există persoane puse sub acuzare pentru surparea autostrăzii Sibiu-Orăştie.

CITEŞTE ŞI: Directorul general adjunct al CNADNR, schimbat din funcţie