Mătuşa soţiei lui Vlădan: O viola şi o bătea. El era cam afemeiat

Mătuşa soţiei lui Vlădan a declarat la România TV că acesta o bătea şi o viola pe nepoata ei, în ultimul an, în care au fost căsătoriţi. "Dacă vorbeai cu el, ziceai că e cel mai bun, dar el era cel mai nenorocit", mărturiseşte Maria Neagu.

RomaniaTV.net
06 mart. 2012, 11:57
Mătuşa soţiei lui Vlădan: O viola şi o bătea. El era cam afemeiat

„Nepoata a mai avut probleme cu el, că era cam afemeiat. Din toamnă a avut mai multe probleme că o maltrata, o viola. Din nebunie a făcut! Că ăia care i-a făcut testul trebuia să-l controleze, ăia să răspundă”, a povestit femeia.

„Ea s-a dus şi a făcut sesizare când a văzut că nu mai poate, că femeia e proastă, ca să nu se facă de râs”, a mai explicat aceasta.

În ultima convorbire telefonică purtată cu nepoata ei, mătuşa susţine că Florina i-ar fi spus că situaţia s-a ameliorat.

„Joi sau vineri am vorbit. Că s-a ameliorat, că nu o mai aleargă, că nu ştia unde e. A plecat că n-a mai putut să suporte. Au fost şi mai bune şi mai rele, dar el îşi dădea în petec. Dacă vorbeai cu el ziceai că e cel mai bun, dar el era cel mai nenorocit”, a declarat Maria Neagu.

„De proastă ce a fost, de-aia a ajuns aşa. Ea a mai fost despărţită de el la tinereţe. Şi s-a împăcat cu el”, a mai spus mătuşa femeii.

„Era blajină şi cunoscută pentru frumuseţea ei. Un om sănătos nu putea să facă aşa ceva. Dacă ea a părăsit domiciliul ca să scape că toată noaptea o maltrata şi o viola, o jignea, iar ea nu mai putea să suporte. Era plecată de o lună de zile, pe la fratesău, pe la prietene. O batea din nimic. ‘Nu mai pot tuşico să mai stau, îşi bate şoc de mine’„, a mai povestit Maria Neagu, într-un interviu pentru România TV.

„Păcat de ea. Are un băiat. Nu mă aşteptam să facă aşa ceva. Bărbatu-su era un băiat cumsecade. Acu eu ştiu ce l-a determinat să facă treaba asta. O bătea mereu. Nu poţi să te bagi în familia lui. A venit la noi şi s-a pl-ns”, a povestit şi unchiul ei, Gheorghe Neagu.