Maurice Munteanu, cuvinte emoţionante despre Răzvan Ciobanu: „De multe ori îmi vine în minte”

Maurice Munteanu, cuvinte emoţionante despre Răzvan Ciobanu. Cei doi au fost colegi de platou în cadrul concursului "Bravo, ai stil", unde s-au înțeles de minune. Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în anul 2019, în urma unui accident de mașină.

04 feb. 2022, 08:52
Maurice Munteanu, cuvinte emoţionante despre Răzvan Ciobanu: „De multe ori îmi vine în minte”
Maurice Munteanu, cuvinte emoţionante despre Răzvan Ciobanu

Maurice Munteanu, cuvinte emoţionante despre Răzvan Ciobanu. Unul dintre jurații show-ului fenomen „Bravo, ai stil”, dar și unul dintre cei mai apreciați creatori și critici de modă a vorbit despre emisiunea pe care o consideră „copilul” lui, dar şi despre regretatul său coleg, Răzvan Ciobanu.

Citeşte şi: Maurice Munteanu rupe tăcerea despre orientarea sa sexuală. „Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel” VIDEO

Maurice Munteanu, cuvinte emoţionante despre Răzvan Ciobanu

Acum „Bravo, ai stil” este cumva ca și copilul meu, mă gândesc cu emoție la toate sezoanele.

De foarte multe ori îmi vine în minte Răzvan Ciobanu, care, acum, din păcate, nu mai este printre noi. Mă mai gândesc la multe momente frumoase care s-au întâmplat aici și cel mai mult mă emoționează mesajele pe care le primesc. De-a lungul celor 7 sezoane am primit zeci de mii de mesaje de la cei de acasă.

Am apreciat întotdeauna că au știut să citească printre rânduri, că există foarte mulți adolescenți care mi-au mulțumit pentru anumite referințe pe care le-am dat de-a lungul emisiunilor, că pe mulți i-am ajutat să își găsească calea.

Într-o industrie care din păcate, la noi în țară, nu e atât de dezvoltată pe cum ne-am dori toți și cu toate astea există copii care încă mai visează și încă mai speră de fiecare dată când se uită la Bravo, ai stil, în fiecare ediție, în fiecare emisiune și chestia asta mă umple de bucurie de fiecare dată.”, a declarat Maurice Munteanu, la Wownews.