Viviana Sposub, făcută praf de Maurice Munteanu. „Nu ştii ce porţi!”

Viviana Sposub a primit cele trei steluţe din partea juraţilor emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", însa a avut parte şi de critici din partea juratului Maurice Munteanu.

15 ian. 2022, 12:48
Viviana Sposub, făcută praf de Maurice Munteanu. „Nu ştii ce porţi!”

Criticul de modă Maurice Munteanu a luat-o la ochi pe Viviana Sposub din cauză că aceasta nu a ştiut numele designer-ului care i-a creat ţinuta. „Ce designer, dragă? Spune-i numele! E un designer român, trebuie să îi încurajăm! Să știe și lumea de existența lor.

Eu aș aprecia ca în momentul când purtați ceva, să știți cine le-a făcut. Dacă măcar ținutele pe care nu le faceți voi – și este evident că nu le faceți voi – măcar să știți ce purtați, măcar atât„, i-a reproșat Maurice Munteanu Vivianei, în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Citeşte şi Viviana Sposub este gravidă. A făcut anunţul la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Da, sunt însărcinată”

Viviana Sposub nu s-a lăsat şi i-a răspuns juratului: „Ştiu ce port, că lui îi voi vira banii la finalul emisiunii”. „Nu ştii cum îl cheamă, deci nu ştii ce porţi”, a continuat Murice Munteanu, situaţia fiind detensionată de Raluca Badulescu, care a lămurit misterul: „Pif Stefano, îl cheamă”.

Citeşte şi Ruxi de la „Bravo ai stil! Celebrities”, infectată cu Covid: „Simțeam de parcă aveam în gură sânge”

Totuşi, Raluca Bădulescu a fost impresionată de ţinuta Vivianei. „În sezonul trecut au fost mai multe concurente care au purtat piese, insa niciuna nu a facut styling-ul pe care l-ai facut tu. Nu zic ca celelalte nu au facut styling-uri bune, insa tu ai facut ceva diferit de ce s-a facut cu piesele acestui designer”, a spus ea, potrivit kanald.ro.