Maurice Munteanu vrea să-și facă iubit, dar îl ignoră toată lumea. Și-a făcut și Tinder, dar în zadar

Maurice Munteanu este unul dintre cele mai îndrăgite personalități din peisajul media din România. Acesta nu reușește să își găsească sufletul pereche.

02 iun. 2023, 11:54
Maurice Munteanu vrea să-și facă iubit, dar îl ignoră toată lumea. Și-a făcut și Tinder, dar în zadar
Maurice Munteanu vrea să-și facă iubit, dar îl ignoră toată lumea. Și-a făcut și Tinder, dar în zadar

Maurice Munteanu este una dintre cele mai interesante figuri din showbiz-ul românesc. Acesta a intrat în atenția publicului larg în momentul în care a devenit jurat în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil!”, însă acesta are o carieră uriașă în industria fashion. Maurice Munteanu a absolvit Liceul Grigore Moisil. Fiind pasionat de actorie, a dat de trei ori admitere la Facultatea de Teatru. În cele din urmă, a terminat Dreptul şi Facultatea de Jurnalism. Maurice Munteanu este un blogger de succes. Pe lângă această pasiune, el scrie editoriale despre modă, în revista Elle, din România.La începutul carierei sale, a colaborat cu Revista „The One”, condusă de Andreea Esca la acea perioadă, dar şi cu „Dilema Veche”.

Citește și: FOTO: Mare scandal. Dana Budeanu îl umilește pe Maurice Munteanu: „Pitic cu capul mare!”

Acesta a decis cu mai mult timp în urmă să își recunoască la modul public orientarea sexuală. Maurice Munteanu a admis că încă de la o vârstă fragedă a realizat că este diferit. Designerul a pus în discuție faptul că în România încă există preconcepții cu privire la sexualitate, însă are speranța că noua generație vine cu o viziune mai fresh.

„Da, în copilărie. Cred că aveam 7-8 și nu știam ce se întâmplă. Mi se părea simpatic un coleg, mai precis un vecin. Nu știam cum să interpretez asta. Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel. Pentru mine asta nu reprezintă de problemă, m-am săturat să tot explic. În România, ne lovim de mentalități învechite. Mă dezgustă oamenii care aruncă cu piatra ca și cum ar fi fără de păcat. Nu am de ce să tac pentru că nu eu mi-am ales orientarea sexuală și asta este o tâmpenie sinistră. O istorie întreagă vorbește despre asta, nu trebuie să mai fac și eu acum. Noua generație mi se pare pregătită, sunt mai deschiși la minte. Există o urmă de speranță”, a declarat designerul, în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

În prezent, Maurice Munteanu nu este într-o relație, însă designerul a lăsat de înțeles că și-ar dori să își găsească jumătatea. El a mărturist că și-a descărcat chiar și aplicația Tinder, însă nu consideră că este potrivită pentru nevoile lui.

„Am și acum Tinder. Intru rar și e cam tâmp, sunt multe sincope pe fir, comunicări bolovănoase. Mi se întâmplă foarte des să mi se spună că nu sunt eu. Cetățenii cred, și asta mă bucură cumva, dar în același timp e și o problemă, consideră că e un cont fals”, a spus el pentru cancan.ro.

Designerul a fost întrebat dacă a ieșit măcar o singură dată la o întâlnire cu o persoană cunoscută pe Tinder. Acesta a povestit că nu, dar că știe persoane care s-au și căsătorit cu o persoană cunoscută pe Tinder.

„Niciodată. Din păcate, nu, mi-aș dori, dar nu s-a întâmplat. Am doi prieteni care s-au căsătorit și sunt super OK, relațiile funcționează. Încercare moarte n-are”, a explicat Maurice Munteanu.

Citește și: Cum a reacţionat Maurice Munteanu după ce a fost umilit de Dana Budeanu. A făcut-o praf din câteva cuvinte!