FOTO: Mare scandal. Dana Budeanu îl umilește pe Maurice Munteanu: „Pitic cu capul mare!”

Mare scandal între cei mai cunoscuți stiliști din România, Dana Budeanu și Marius „Maurice" Munteanu. Juratul de la „Bravo, ai stil!" a ajuns să fie ridiculizat de vloggerița care de câțiva ani se încumetă și la analize politice. 

09 mai 2023, 17:12
FOTO: Mare scandal. Dana Budeanu îl umilește pe Maurice Munteanu: „Pitic cu capul mare!”

Maurice Munteanu este etichetat de către Dana Budeanu drept „feșănist pitic cu capul mare”. Iată postarea stilistei, postată în social media:

„Băi feshânistule pitic vezi că ți-a rămas capu mare dă la Ozămpic!”, i-a scris Dana Budeanu.

Budeanu susține că Maurice Munteanu a apelat la noua metodă de slăbire, utilizarea medicamentului Ozempic. Soluția injectabilă reduce cantitatea de zahăr din sânge și favorizează scăderea rapidă și consistentă în greutate. Potrivit presei de cancan din străinătate, mai multe vedete internaționale ar fi apelat la injecțiile cu Ozempic pentru a reduce kilogramele, inclusiv reprezentatele familiei Kardashian.

Fanii lui Maurice Munteanu, respectiv cei care nu o tolerează pe Dana Budeanu, susțin că stilista l-a atacat pe editorul de la Elle din ciudă, pentru că nu a fost invitată la Kanal D să facă parte din juriul „Bravo, ai stil!”.

Dana Budeanu a închis comentariile la postarea în care-l umilește pe Maurice Munteanu.

Rămâne să vedem și reacția stilistului, cunoscut și el ca fiind un personaj foarte acid, ironic și irascibil.

 

Dana Budeanu demască diversiunea pusă la cale de Cătălin Tolontan, redactorul șef al tabloidului Libertatea

 

Dana Budeanu a demascat diversiunea pusă la cale de Cătălin Tolontan și gașca lui. Dana Budeanu a anunțat că în prezent, boala de care coordonatorul editorial al ziarului Libertatea s-a folosit călcând pe cadavrul colegei sale Iulia Marin, care și-a încheiat socotelile cu viața, după ce ani de zile s-a luptat cu ea, este cel mai bine vândut subiect.

„Aceasta este o industrie imensă care aduce care aduce la stadiul de legumă generații la rând (…) Boala este cea mai bine vândută din univers. Eu îți spun ție că tu ești depresiv, că ai această chestie numită depresie, anxietate, etc. Și tu în vreun an pentru că nu te înțelegi cu nevasta, pentru că nu îți merge bine la job, nu știu, ești discriminat pentru că nu ești bine plătit, pentru că ești sărac și tu într-un an de zile te vei alinia așa cum s-au aliniat o Americă întreagă, așa cum astăzi 25% din tinerii sub 25 de ani din America sunt pe antidepresive, astea sunt cifre oficiale (…)

Îmi cer scuze eu nu știam cine este domnișoara și că este jurnalist, habar nu avea, dar asta nu înseamnă nimic că nu știam eu. Am căutat textele domnișoarei și am găsit un text care este fantastic și de ce spun asta pentru că în el este tot adevărul despre ce trăia această fată: ‘Trec de la un antidepresiv la altul, despre al cărei substanță nu cunosc nimic și sper că următorul îmi va face bine’. Cine îii prescria aceste medicamente, pentru că ea a murit în urma tratamentelor permanente schimbate”, a declarat Dana Budeanu, în exclusivitate, la România TV.