Maxim, gol şi pasă de gol în Bundesliga VIDEO

Stuttgart, după 2-2 cu Eintracht,  pune astfel capăt unei serii de 8 înfrângeri consecutive în Bundesliga, dar rămâne tot pe locul 15, primul desupra liniei, 20 de puncte, la fel ca și Hamburg, prima de sub linie.

08 mart. 2014, 17:13
Maxim, gol şi pasă de gol în Bundesliga VIDEO

Alexandru Maxim a revenit sâmbătă după-amiază la VfB Sttutgart, în meciul de pe teren propriu cu Eintracht Braunschweig, din etapa a 24-a a Bundesligii. Oaspeții au deschis scorul în minutul 24, prin Jan Hochscheidt, dar aceștia au păstrat avantajul doar 6 minute.

În minutul 30 Alex Maxim a reușit să egaleze, după o fază pornită de la Arthur Boka. Ivorianul a centrat de pe partea stângă, Martin Harnik a prelungit cu capul dintre doi fundași adverși și Maxim a ajuns înaintea lui Bicakcic și a trimis în paortă.

Acesta este al patrulea gol marcat de internaționalul român în acest sezon din Bundesliga, în care a prins 16 meciuri ca titular. Ultima oară Maxim înscrisese pe 26 octombrie anul trecut, în egalul, 3-3, de la Hamburg. El a punctat contra celor de la Braunschweig și în tur, când Stuttgart a câștigat cu 4-0. La 5 minute după golul românului Martin Harnik a punctat și el și și-a adus echipa în avantaj.

Maxim a contribuit la a doua reuşită a gazdelor, după ce a trimis o centrare bună, respinsă de adversari şi reluată apoi în plasă de Harnik. Din păcate pentru echipa sa, Eintracht a egalat în minutul 82 prin Bicakcic, care a stabilit scorul final, 2-2.

Stuttgart pune astfel capăt unei serii de 8 înfrângeri consecutive în Bundesliga, dar rămâne tot pe locul 15, primul desupra liniei, 20 de puncte, la fel ca și Hamburg, prima de sub linie.