Mazăre, despre delegarea lui Kovesi: Ducă-se, o iau şi în Madagascar numai să ne lase în pace

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a declarat luni că ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, a avut o discuţie separată cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi cu premierul Victor Ponta, comentând că Laura Codruţa Kovesi "nu s-a născut şefă" la Parchetul General.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 15:05
Mazăre, despre delegarea lui Kovesi: Ducă-se, o iau şi în Madagascar numai să ne lase în pace

Primarul a precizat că ministrul Justiţiei a avut o discuţie „în particular” cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, şi cu preşedintele PSD, Victor Ponta.

Mazăre a fost întrebat dacă a fost discutat subiectul delegării lui Kovesi la Bruxelles şi cum vede această decizie.

Foarte bine, ducă-se, o iau şi cu mine în Madagascar numai să ne lase în pace. (…) Astea nu sunt nişte funcţii pe viaţă. Ce, s-a născut şefă, pe ea nici măcar nu o alegem. Hai să mai schimbăm şi alţii, alţii, că nu o fi singura procuroriţă, eu ştiu că e sluga lui Băsescu, dar să ne mai lase„, a comentat Mazăre, citat de Mediafax.

În cursul dimineţii, edilul Constanţei declara că dacă îşi dorea funcţii la Bucureşti, „dracii îi luau, inclusiv pe Morar şi Kovesi„. „După părerea mea trebuie să plece amândoi şi Morar şi Kovesi, sunt două slugi băsiste”, a fost concluzia lui Mazăre, potrivit gandul.info.

Sunt multe probleme pe care ar trebui să le rezolve ei la ei şi americanii şi europenii până să ne dea nouă lecţii. N-ar fi rău ca Ponta să fie mai tranşant în relaţiile externe. Ar trebui să fie puţin mai înţepat”.

Ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, a venit luni după-amiază la şedinţa USL, care a avut loc în cabinetul preşedintelui Senatului.

Pivniceru nu a dorit să facă declaraţii la sosire. După aproximativ 20 de minute, ea a plecat pe o ieşire unde nu se aflau ziarişti.