Mazăre vrea ca din viitorul Guvern să facă parte şi doi oameni sprijiniţi de PSD Constanţa

Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, spune că doreşte ca din viitorul Guvern să facă parte şi doi oameni sprijiniţi de organizaţia pe care o conduce, fiind vorba despre un secretar de stat la Ministerul Transporturilor şi unul la Turism, aşa cum a avut şi în actualul Executiv.

RomaniaTV.net
17 dec. 2012, 14:30
Mazăre vrea ca din viitorul Guvern să facă parte şi doi oameni sprijiniţi de PSD Constanţa

„În primul rând mă aştept ca premierul să-şi menţină promisiunea în ceea ce priveşte portul, să trecem legea portului, după care sunt două chestiuni pe care le vizăm şi unde spun eu că am putea să facem treabă. Discutăm de secretarul de stat de la Transporturi, Valentin Preda, un băiat care a performat şi care este apreciat de la prim-ministru până la ultimul parlamentar pentru aceste şase luni şi evident, Turismul. Secretar de stat, aici nu cred că e cazul de ministru plin, o să aflaţi persoana nominalizată”, a afirmat Radu Mazăre, luni, la începutul şedinţei Consiliului Local Municipal, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat dacă secretar de stat pentru Turism ar putea rămâne Cristian Bărhălescu, cel care ocupă în prezent această funcţie şi a fost propus tot de PSD Constanţa, Radu Mazăre a spus că nu este foarte mulţumit de activitatea pe care acesta a avut-o.

„S-ar putea să nu fie Cristian Bărhălescu. Nu s-a mişcat atât de iute pe cât ne aşteptam”, a explicat Mazăre.

El a mai spus doar că viitorul secretar de stat este din Constanţa şi are experienţă în turism.

Preşedintele PSD Constanţa a fost întrebat şi ce părere are despre faptul că Victor Ponta a fost numit premier de către Traian Băsescu, răspunzând că este un lucru normal şi completând că acum nu trebuie să renunţe la fete aşa cum promisese unui jurnalist în urmă cu câteva zile că va face dacă Ponta nu va fi prim-ministru.

„Păi, nu mă întreba un ziarist acum două zile ce o să fac dacă nu-l numeşte pe Ponta şi am zis că dacă nu-l numeşte pe Ponta mă las de gagici. Înseamnă că nu mă las de gagici. Foarte serios, pe cuvântul meu dacă am de gând să mă las. Foarte bine, e un lucru normal şi la mine e un lucru normal şi la el e un lucru normal să-l numească”, a afirmat Mazăre.