McDonald’s a majorat salariile de la 1 aprilie cu 21%

McDonald’s a majorat de la 1 aprilie salariul de intrare pentru angajaţii companiei cu 21%.

07 apr. 2016, 11:00
McDonald’s a majorat salariile de la 1 aprilie cu 21%

Astfel, salariul de intrare brut a ajuns la 1.450 lei, la care se adaugă bonuri de masă în valoare de 200 lei, precum şi un pachet substanţial de beneficii. În plus, 2.454 de angajaţi din cadrul companiei beneficiază de creştere salarială, potrivit unui comunicat de joi al companiei.

„An de an angajăm peste 1000 de persoane în restaurantele noastre. Ceea ce înseamnă că zilnic au loc zeci de interviuri de angajare în companie. Suntem alături de angajaţii noştri şi investim constant în dezvoltarea lor, fiind un pilon esenţial în sistemul McDonald’s. În cei peste 20 de ani de când activăm pe piaţa locală, peste 27.000 de persoane au urmat şcoala McDonald’s, un sistem de training complex, care reuşeste să contribuie la formarea de abilităţi şi cunoştinţe extrem de necesare în sectorul în care ne desfăşurăm activitatea. Astfel, această decizie este parte din procesul nostru de recunoaştere şi investiţie în angajaţii noştri”, a declarat Daniel Boaje, Manager General McDonald’s România.

Compania pune accent pe beneficiile oferite angajaţilor săi, încurajează performanţa şi din acest motiv se concentrează pe recompensarea acestora prin acordarea de bonusuri individuale şi de echipă – în funcţie de performanţa restaurantelor. De asemenea, premiază atât cei mai buni 40 de de angajaţi studenţi care au rezultate bune la şcoală şi la locul de muncă, cât şi cei mai buni manageri de restaurant, potrivit reprezentanţilor companiei.

Până în prezent, McDonald’s a investit peste 700 de milioane de lei în România, are 4.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 180.000 clienţi în cele 67 de restaurante din 21 de oraşe ale ţării.