McDonalds a închis restaurantul din pasajul de la Unirii, după 20 de ani. Incredibil care este motivul

McDonald's a închis restaurantul din pasajul staţiei de metrou Unirii, după ce contractul cu Metrorex a încheiat, iar administratorul metroului bucureştean urmează să scoată spaţiul la licitaţie în perioada imediat următoare.

RomaniaTV.net
27 mai 2019, 09:03
McDonalds a închis restaurantul din pasajul de la Unirii, după 20 de ani. Incredibil care este motivul

„Confirmăm închiderea restaurantului McDonald’s din incinta staţiei de metrou Unirea. Decizia de închidere a restaurantului Unirea 2 nu ne aparţine, ne-am fi dorit foarte mult să operăm în continuare acest restaurant. În măsura în care acest lucru va fi posibil, vă asigurăm că vom intreprinde toate demersurile pentru a redeschide restaurantul în cel mai scurt timp posibil”, au declarat pentru News.ro reprezentanţii companiei.

Aceştia spun că întreaga echipă a restaurantului Unirea 2, de 68 de angajaţi, vor continua să lucreze pentru alte restaurante ale companiei.

Contractul a avut o durată de 20 de ani, iar Metrorex va scoate cât de curând la licitaţie spaţiul respectiv, au declarat pentru News.ro surse din cadrul companiei de stat.

„Contractul a avut o durată de 20 de ani. A expirat acum doi ani, timp în care Metrorex a făcut demersuri ca societatea privată să respecte decizia de încetare a contractului, în vederea valorificării spaţiului. Metrorex va scoate spaţiul la licitaţie în cel mai scurt timp”, au declarat pentru News.ro surse din cadrul Metrorex.

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 77 de restaurante. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 5.000 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.