McDonald’s acceptă să îndepărteze o reclamă la McCrispy amplasată lângă semnul care indică prezenţa unui crematoriu VIDEO

Filiala din Marea Britanie a lanţului de fast-food McDonald's a acceptat să scoată un panou publicitar pentru sanvişul McCrispy, care era amplasat pe marginea unui drum, exact lângă semnul de semnalizare de stânga spre un crematoriu. Deşi unele persoane au găsit potrivirea dintre cele două semne haioasă, altele nu au gustat umorul de situaţie şi au fost chiar deranjate.

10 feb. 2023, 23:19
McDonald’s acceptă să îndepărteze o reclamă la McCrispy amplasată lângă semnul care indică prezenţa unui crematoriu VIDEO

Panoul publicitar viu colorat, pe care apărea faimosul sanviş McCrispy, a stârnit o aprinsă controversă în spaţiul online, reacţiile fiind împărţite printre britanicii care foloseau respectivul drum. Unii dintre locuitorii zonei au calificat panoul ca fiind „de prost gust”.

O femeie, a cărei mamă a fost incinerată la crematoriul în cauză anul trecut, a scris, potrivit DailyMail: „Deşi văd partea haioasă, este de prost gust şi sunt sigură că unele familii îndurerate nu vor aprecia panoul atunci când merg la crematoriu pentru incinerarea unei persoane iubite”.

O altă persoană a glumit, afirmând că „probabil cât de amuzant este depinde de cât timp a trecut de când ai vizitat crematoriul îmbrăcat în negru”.

De partea cealaltă, multe persoane au găsit panoul foarte amuzant, ba chiar cineva a scris că „am căzut de pe scaun râzând”.

În orice caz, după ce controversa a devenit una prea aprinsă, McDonald’s a decis să scoată respectivul panou şi a asigurat publicul că tratează problema cu maximă seriozitate.

Un purtător de cuvânt al companiei a declarat: „Nu am ştiut că acest panou este în vecinătatea semnului de intrare în crematoriu. În orice caz, în urma controversei iscate, am cerut ca panoul să fie îndepărtat”.

Citeşte şi: Codin Maticiuc dezvăluie ce se va întâmpla în sezonul doi din serialul „Clanul”. Ce surprize vor avea fanii