Codin Maticiuc dezvăluie ce se va întâmpla în sezonul doi din serialul „Clanul”. Ce surprize vor avea fanii

Codin Maticiuc a dezvăluit detalii din culisele noului sezon al serialului „Clanul”. Ce se întâmplă cu cele mai iubite personaje.

10 feb. 2023, 23:04
Codin Maticiuc dezvăluie ce se va întâmpla în sezonul doi din serialul „Clanul”. Ce surprize vor avea fanii
Codin Maticiuc, dezvăluiri despre sezonul doi al serialului „Clanul”

Codin Maticiuc a vorbit despre sezonul doi al serialului „Clanul”. Totuși, veștile nu sunt foarte bune pentru fanii producției de la Pro TV. Vedeta a povestit și despre familia sa și despre cum decurg lucrurile de când are trei copii.

Primul sezon al serialului a fost un adevărat succes, telespectatorii urmărindu-i săptămânal pe George Mihăiță, Theo Rose, Denis Hanganu, Carmen Tănase și alte nume sonore ale cinematografiei de la noi.

Sezonul doi începe pe 19 februarie, la Pro TV, iar Codin Maticiuc a dezvăluit ce se va întâmpla cu unele dintre cele mai îndrăgite personaje.

Citește și: Denis Hanganu, despre scenele intime cu Theo Rose, din serialul Clanul: „Este atât de inconfortabilă situația”

„Vă spun că în acest sezon doi din Clanul, la care noi muncim deja de niște luni bune, mor niște oameni de care mie-mi pare extraordinar de rău. E genul ăla de serial, unde te atașezi, dar mai și mor din ei”, a declarat Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc, despre soția sa

Actorul spune că în viața personală întâmpină probleme, mai ales de când este tatăl a trei copii, Iubita lui spune despre el că eșuează din acest punct de vedere.

„Femeile sunt nemulțumite în general. Mie mi se par că fac destul de mult, ținând cont de timpul pe care-l am. Am aceste 24 de ore, le împart, vreau să și dorm. Nu prea fac nimic cu aia mică, că nu știu să fac cu ea. În afară de faptul că ți-e drag și o iei un pic…Aia mică, cumva, trebuie s-o faci să nu moară. Cam ăsta e scopul tău zilnic, să o hrănești, să o ții acolo”, a spus acesta.

Citește și: Veste bună pentru fanii serialului Clanul. Surprizele sezonului 2 dezvăluite de actori

Smaranda, fiica cea mare, pare că îl moștenește, deoarece la numai patru ani a făcut primul său scenariu de film.

„A scris și primul ei scenariu. L-a compus. Nu l-a scris, l-a povestit. Face patru ani în curând, de la trei ani este mai creativă în sensul ăsta. Smaranda este deosebită și este cea mai mare dragoste a mea. Sunt îndrăgostit de ea, e ceva incredibil”, a adăugat Codin Maticiuc.