McPorno: Au făcut sex la Mc Donald's, sub ochii copiilor

Publicat: Miercuri, 27 Martie 2013 22:55 // Actualizat: Miercuri, 27 Martie 2013 22:55 // Sursa: RTV.net

Un cuplu a fost surprins făcând sex pe podea, la un restaurant McDonald's, de către părinţii şi copiii lor pe care îi duceau la toaleta restaurantului.


Cuplul care a fost surprins în revoltătoarea ipostază într-un loc public, frecventat mai ales de copii, i-a stupefiat şi pe părinţi, şi pe micuţii care nu au înţeles prea bine ce se petrecea în toaleta unui restaurant McDonald's din centrul comercial The Galleria, din Hatfield, relatează The Sun.

O femeie de 42 de ani, care tocmei intrase cu fiica ei la toaletă, a ieşit de-acolo în stare de şoc aproape, nevenindu-i să creadă ce văzuse. În holul toaletei, pe podea, un bărbat şi o femeie trecuţi bine de 30 de ani, făceau sex.

"Oamenii intrau în toaletă şi ieşeau imediat, cu o expresie de dezgust. "Fiica mea s-a dus singură la toaleta şi mi-a spus că i-a văzut pe cei doi pe podea. Ar trebui să le fie silă de ei înşişi ... să faci asta tocmai într-un restaurant McDonald's. este un local pentru copii, Doamne! Nu găsiseră alt loc...măcar dacă ar fi fost un restaurant pentru adulţi. Ar trebui să li se facă numele publice, ca să le fie ruşine. Este dezgustător!", s-a plâns femeia.

Ea a alertat agenţii de pază care i-au scos din toaletă pe cei doi aventurieri şi i-au dat afară din restaurant. Conducerea localului şi-a cerut scuze faţă de clienţii săi pentru cele întâmplate.

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mai 19:48
...Button END --> Site-ul Buzzfest a realizat o compilaţie de fotografii cu cei mai bizari clienţi ai lanţului de restaurante McDonald’s. Imaginile conţin aproape orice, de la clienţi cu...
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H