Meci BUTE – PASCAL. Campionul român are şansa să lupte pentru titlul mondial al semigreilor

BUTE-PASCAL LIVE. Pregătirile pentru meciul Lucian Bute - Jean Pascal au intrat în linie dreaptă. Partida se va disputa la Centre Bell, din Montreal, şi va începe în jurul orei 06.15 (ora României), duminică dimineaţa.

14 ian. 2014, 09:55
Meci BUTE – PASCAL. Campionul român are şansa să lupte pentru titlul mondial al semigreilor

Lucian Bute – Jean Pascal. Meciul pe care Lucian Bute îl va susţine duminică dimineaţa, la Montreal, este decisiv pentru cariera campionului român, care în caz de victorie ar putea lupta direct pentru titlul mondial al categoriei semigrea, versiunea WBC, cu deţinătorul centurii, Adonis Stevenson.

Citeşte şi BUTE-PASCAL, meci CRUCIAL pentru LUCIAN BUTE. Cine credeţi că va câştiga?

Numărul 2 în WBC, Mauricio Sulaiman, a confirmat că meciul de la Centre Bell, dintre Bute şi Pascal, va fi servi drept duel eliminatoriu înaintea confruntării cu Stevenson. Aceasta este însă doar opţiunea WBC, cei doi boxeri putând alege ce confrontări doresc, în caz de victorie. Astfel, potrivit presei canadiene, Lucian Bute i-ar putea solicita revanşa lui Carlo Froch, care l-a învins în mai 2012.

LUCIAN BUTE va încasa 2 milioane de dolari

Cei doi boxeri vor primi câte două milioane de dolari pentru această luptă. La pariuri este favorit Jean Pascal, cu o cota de 1,7 la victorie, în timp ce un succes al lui Bute este cotat cu 2,2.

Deocamdată nu s-a semnat vreun acord de retransmisie cu nicio televiziune din România, pentru această partidă, însă Rudel Obreja spune că se negociază cu trei televiziuni transmiterea în direct a partidei de duminică dimineaţa.

Citeşte şi LUCIAN BUTE, decizie-surpriză înainte de meciul cu Pascal. Unde se vede meciul

MECIUL BUTE -PASCAL va fi LIVE în România. Au mai rămas câteva zile până la mult aşteptatul meci dintre românul Lucian Bute şi haitianul Jean Pascal. Cei doi pugilişti cu rezidenţă canadiană promit un spectacol pe cinste sâmbătă, 18 ianuarie, la Montreal. Fanii, care au epuizat de multă vreme biletele, sunt împărţiţi, atât Bute, cât şi Pascal bucurându- se de o mare simpatie în Quebec.

Meciul Bute – Pascal, care va marca revenirea lui Lucian în ring după o pauză de un an şi două luni, se va vedea şi în România, a anunţat Rudel Obreja pentru Evz.ro.

LUCIAN BUTE schimbă tactica. Lucian Bute astepta de cele mai mzulte ori pana in pragul cantarului oficial pentru a face categoria, dar de data aceasta a actionat astfel.

Stephan Larouche, antrenorul lui Bute, a dezvaluit, pe Twitter, ca romanul se incadreaza, deja, in limitele categoriei, desi la multe alte meciuri slabea kilograme bune in ultima saptamana dinaintea confruntarii, anunta National. Larouche a anuntat ca cele 30 de zile cu antrenamente intense si-au spus cuvantul, Bute avand chiar cateva kilograme sub limita superioara a categoriei.

Cei doi pugilisti se vor infrunta la Montreal, pentru centura de campion al Americii de Nord la categoria semigrea, centura detinuta in prezent de Lucian Bute, dupa ce romanul l-a invins, pe 3 noiembrie 2012, pe rusul Denis Grachev. Meciul se va disputa in limitele categoriei 87,543 kilograme.

LUCIAN BUTE nu mai are niciun fel de probleme la mâna stângă, la care a suferit o operaţie anul trecut. ”Sunt capabil să lovesc la sută la sută din capacitate. Am scăpat de toate îndoielile pe care le aveam înainte de operaţie”, a explicat fostul campion mondial IBF la supermijlocie.

În mai anul trecut, Bute a fost supus unei intervenţii chirurgicale la mână prin care i-au fost extrase fragmente de os. El resimţea dureri cronice de la meciul cu Glen Johnson din mai 2011.

LUCIAN BUTE şi Larouche nu au dorit să dezvăluie numele boxerilor care vor participa la cantonamentul lor dinaintea marelui meci. ”În stagiul de anul trecut din Florida au existat scurgeri de informaţii”, a indicat Larouche. TVA Sports relatează că, totuşi, Carl Handy este unul dintre boxerii alături de care se pregăteşte sportivul gălăţean.

”Cel mai important nu e numele lor, ci să fie capabili să mă ajute să mă pregătesc bine pentru Jean Pascal”, a precizat Bute, care se va pregăti la Montreal de la început până la sfârşit.

”Avem tot ce ne trebuie aici şi sunt bucuros că am luat această decizie”, a mai spus Bute.

Lucian Bute nu e îngrijorat de faptul că nu a mai disputat un meci oficial de mai bine de 12 luni (ultimul cu Denis Gracev, în noiembrie 2012).

”Probabil, dacă avea 20 de ani ar fi fost un impact mai mare, să aibă doar 15-20 de meciuri, însă, boxeri ca Floyd Mayweather sau Mikkel Kessler se bat o dată pe an”, a explicat Larouche.

LUCIAN BUTE are 31 de victorii (24 prin KO) şi o înfrângere la profesionişti.


loading...
Partenerii noștri