Meci nebun în Giuleşti: 8 goluri, 2 eliminări, victoria Rapidului

Rapidul a câştigat după un meci nebun cu Gaz Metan Mediaş, meci interzis cardiacilor, şi a revenit în ceafa liderului Dinamo.

RomaniaTV.net
21 nov. 2011, 19:41
Meci nebun în Giuleşti: 8 goluri, 2 eliminări, victoria Rapidului

Medieşenii au început ca din puşcă pe Giuleşti şi au punctat de două ori în primele 13 minute. Bud a deschis scorul în minutul şapte cu un şut de la 10 metri, iar Bawab a mărit diferenţa şase minute mai târziu, la capătul unui contraatac fulger.

Giuleştenii au revenit pe tabela în finalul primei reprize, când au restabilit egalitatea în numai cinci minute. Pancu a redus din diferenţă dintr-o foarfecă laterală superbă, iar Herea a transformat fără emoţii un penalty obţinut de Surdu, care a provocat şi eliminarea lui Ciucă.

Rapidul putea chiar să intre în avantaj la cabine, dacă Duarte nu trimitea pe lângă în prelungiri.

După pauză rapidiştii au ratat ocazii imense. Portarul Gazului l-a blocat pe neobositul Deac, dar nu a mai putut face nimic la execuţia lui Teixeira, care l-a umilit pe Lazăr cu o preluare şi a şutat din vole la colţult lung!

Cu obiectivul realizat, giuleştenii nu au mai atacat şi s-au văzut egalaţi în minutul 80. Avram a fost faultat în careu de Bozovici, care a văzut şi „roşu”, iar Bawab a transformat.

Texeira şi Pancu aduc bucuria fanilor giuleştenireuşind câte o dublă fiecare.  

Jucătorii rapidişti au intrat pe teren cu un banner cu mesajul: „LPF, FRF, respectaţi-ne”.

Formaţia Rapid Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-3 (1-2), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I, în care jucătorii antrenaţi de Răzvan Lucescu au revenit după ce au fost conduşi cu 2-0.