Meciul Bute – Froch va fi transmis pe un ecran gigant, în centrul Capitalei

Sâmbătă, Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a zecea oară centura de campion mondial. Meciul cu Carl Froch se va juca la Nottingham, dar va putea fi urmărit în direct şi în centrul Bucureştiului.

RomaniaTV.net
21 mai 2012, 10:25
Meciul Bute – Froch va fi transmis pe un ecran gigant, în centrul Capitalei

Meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch, programat pe 26 mai, la Nottingham, va putea fi urmărit şi în centrul Bucureştiului, pe un ecran gigan. Astfel, sâmbătă seara, publicul amator de box este aşteptat în Piaţa Timpului, aflată în imediata vecinătate a magazinului Cocor, de unde vor putea viziona partida pe cele 13 ecrane LED care se întind pe o suprafaţă de 565 metri pătraţi.

„Ne-am propus să aducem la kilometrul zero al Capitalei atât conţinut comercial de calitate, cât şi evenimente importante, de interes pentru publicul larg. Şi cum suprafaţa generoasă ne permite să facem asta într-un mod foarte vizibil, le oferim oamenilor posibilitatea să urmărească evenimentele preferate, într-un mod neconvenţional”, a declarat Carmen Andrei, director Cocor Media Channel.

Sâmbătă, Lucian Bute îşi pune pentru a zecea oară în joc centura mondială, confruntându-se cu englezul Froch, la el acasă, pe Capital FM Arena din Nottingham. Gala va începe la ora 21.30, ora României.