Meciul dintre Bute şi Johnson va fi difuzat de The Money Channel

Meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va fi difuzat, în România, de televiziunea The Money Channel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în direct din Quebec, a declarat pentru MEDIAFAX Sorin Freciu, cel care coordonează postul TV.

RomaniaTV.net
04 nov. 2011, 13:41
Meciul dintre Bute şi Johnson va fi difuzat de The Money Channel

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a noua oară, sâmbătă, în Quebec, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vârstă de 42 de ani.

Meciul dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va fi transmis în direct pe The Money Channel începând cu ora 5.00, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi în reluare duminică după-amiază.

Sorin Freciu a precizat că primarul din Buşteni, Emanoil Savin, este cel care a sprijinit încheierea contractului pentru difuzarea meciului Lucian Bute – Glen Johnson în România.

Contactat de MEDIAFAX, Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box, a confirmat difuzarea meciului pe The Money Channel. Totodată, el a precizat că va prezenta detaliile printr-un comunicat.