Meciul Fenerbahce – Mersin Idmanyurdu, amânat după atacul de sâmbătă

Meciul Fenerbahce - Mersin Idmanyurdu, care era programat să se dispute marţi, 7 aprilie, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Cupei Turciei, a fost amânat ca urmare a atacului de sâmbătă seară ce a vizat autocarul care transporta echipa din Istanbul, informează fenerbahce.org.

05 apr. 2015, 12:56
Meciul Fenerbahce – Mersin Idmanyurdu, amânat după atacul de sâmbătă

Clubul turc nu a precizat la ce dată se va disputa partida. În tur, la 4 martie, Fenerbahce a învins în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Mersin Idmanyurdu.

Autocarul echipei Fenerbahce a fost atacat cu focuri de armă, sâmbătă seară, în timpul deplasării formaţiei turce la Trabzon, după meciul disputat la Rize cu Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei, şoferul vehiculului fiind rănit la cap.

CITEŞTE ŞI Autocarul echipei de fotbal Fenerbahce, atacat cu focuri de armă de necunoscuţi VIDEO

Traficul a fost blocat pe autostrada ce leagă oraşele Rize şi Trabzon pentru mai mult timp după incident, iar echipa Fenerbahce s-a deplasat la aeroportul din Trabzon cu un vehicul blindat.

Echipa Fenerbahce a învins sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-1, echipa Caykur Rizespor, în etapa a XXVI-a a campionatului Turciei.