Meciul BUTE – PASCAL va fi transmis LIVE şi în România. Vezi ce televiziune a cumpărat drepturile

BUTE - PASCAL LIVE. LUCIAN BUTE va putea fi văzut şi în România în meciul cu Jean Pascal, care va avea loc duminică în zori.

RomaniaTV.net
17 ian. 2014, 08:56
Meciul BUTE – PASCAL va fi transmis LIVE şi în România. Vezi ce televiziune a cumpărat drepturile

Lucian Bute luptă cu Jean Pascal duminică dimineaţă, la ora 6:15, iar meciul va fi transmis în direct de Digi Sport, după ce RCS-RDS a cumpărat drepturile de televizare.

Pentru Lucian Bute meciul cu Pascal va fi primul după mai bine de un an. Ultimul său adversar a fost rusului Denis Grachev, pe care l-a învins la puncte, după 12 runde.

Lucian Bute are 31 de victorii la profesionişti şi o singură înfrângere, înregistrată în iunie 2012, când a pierdut centura IBF în faţa lui Carl Froch.

BUTE-PASCAL LIVE. Rudel Obreja a cerut suma de 100.000 de euro oricărei televiziuni care ar fi dorit să transmită meciul.

Lucian Bute va boxa cu Jean Pascal, dispută care, în Canada, este considerată istorică. Preşedintelui Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, i se pare destul de piperată suma care a fost cerută pentru televizarea luptei. „Suma depinde de valoarea meciului. Acum, fiecare cere cât vrea. Ce, e prost cine cere? Prost e cel care dă! Televiziunile s-au deşteptat şi ele. Probabil că iau în calcul că nu au spaţiu pentru publicitate. Eu cred că meciul va ţine 12 reprize, dar în box îţi asumi un risc. Nu poţi să ştii dinainte cât va ţine, nu-i ca la fotbal. Nu ştiu cât se plătea în România pentru meciurile mele. Eu boxam în America… Glumesc, bineînţeles. Cei de la Interbox gestionau transmisiile, eu chiar nu ştiam, nu aveam nicio treabă. Nu aveam niciun drept financiar din televizare”, a declarat, pentru ziarulring.ro, Leonard Doroftei.

BUTE-PASCAL LIVE. Canadianul şi-a făcut costum special, anti-Bute. Vezi cum a apărut în faţa fanilor VIDEO

 

BUTE – PASCAL: Cote la pariuri

Lucian Bute si Jean Pascal se bat in cel mai tare meci din istoria Canadei la box, asa cum spun toate site-urile de specialitate de peste ocean.

Pascal este favorit in meciul de duminica dimineata, de la ora 6:15, avand o cota de 1.62.

Bute are o cota mult mai mare, 2.30 la o victorie si 6.50 pentru o victorie prin KO, iar o victorie rapida, in prima repriza, poate aduce un castig de 66 de ori mai mare!

Cote pentru victorie:

Jean Pascal 1.62
Lucian Bute 2.30