Meciuri din Seria A, amânate din cauza coronavirusului. Numărul persoanelor infectate a depăşit 100. Alertă maximă în Italia

Meciurile etapei a 25-a din Serie A au fost date peste cap de epidemia de coronavirus, mai multe partide care ar fi trebuit să se dispute duminică fiind amânate.

23 feb. 2020, 12:31
Meciuri din Seria A, amânate din cauza coronavirusului. Numărul persoanelor infectate a depăşit 100. Alertă maximă în Italia

Decizia amânării meciurilor din Seria A a fost luată de ministrul Sportului care a hotărât ca toate evenimentele programate duminică în regiunile Veneto şi Lombardia să fie amânate, în contextul în care Italia a anunţat că a înregistrat în această parte a ţării două decese provocate de infecţia cu coronavirus, alte sute de persoane sunt confirmate pozitiv. 

Astfel, nu se vor mai juca Inter – Sampdoria, Atalanta Bergamo – Sassuolo şi Verona – Cagliari.

De asemenea, partida dintre AC Torino şi Parma, din etapa a 25-a din Serie A, programat duminică, de la ora 15:00, a fost amânată din cauza coronavirusului, a anunţat clubul torinez.

„Meciul se va disputa la o dată care va fi anunţată ulterior”, se arată într-un scurt mesaj postat de club pe pagina sa de internet. Astfel, duminică vor mai avea loc doar partidele Genoa – Lazio şi AS Roma – Lecce.

Citeşte şi: Alertă în Italia din cauza coronavirusului! Guvernul a interzis, prin decret, accesul şi părăsirea a 11 localităţi

Nu doar fotbalul este afectat, ci şi rugby-ul. Federaţia italiană a anunţat că meciul naţionalelor Italiei şi Scoţiei din competiţia feminină a Turneului celor Şase Naţiuni, prevăzut duminică la Roma, va fi reprogramat.