Medic agresat de şoferul de taxi, după ce pasagerul l-ar fi rugat să nu fumeze pe parcursul cursei

Un medic din Bucureşti susţine că a fost agresat de şoferul de taxi, după ce l-ar fi rugat să nu fumeze pe parcursul cursei. Povestea doctorului a devenit virală pe internet.

RomaniaTV.net
27 feb. 2018, 15:58
Medic agresat de şoferul de taxi, după ce pasagerul l-ar fi rugat să nu fumeze pe parcursul cursei

Incidentul a avut loc marţi dimineaţă, când medicul a plecat de la spital şi a luat un taxi pentru a ajunge acasă. Inițial, taximetristul l-a întrebat dacă îl deranjează fumul de țigară, iar medicul l-a rugat să nu fumeze în timpul cursei. De aici până la urlete a mai fost doar un singur pas. Șoferul a tras pe dreapta și i-a spus medicului să coboare din mașina lui. Asta nu e tot, atunci când a văzut că medicul în fotografiază, bărbatul a deschis portiera pentru a-l lovi pe Tatu.

„27 Februarie 2018, ora 9.50. Medicul cardiolog Gabriel Tatu pleacă de la Spitalul Floreasca și încearcă să ia un taxi. Taxi autorizat. Șoferul pleacă în cursă și întreabă pasagerul dacă poate să fumeze! Pasagerul îl roagă să nu o facă. Șoferul insistă. În final, începe să urle, trage pe dreapta și cere pasagerului să coboare și să ia alt taxi pentru că el este dependent de țigară. Pasagerul îi spune că nu a mai întâlnit o astfel de situație nicăieri în lume. Șoferul urlă și mai tare. Este prevenit că i se vor face fotografii. În timp ce este fotografiat de lângă mașină deschide brusc portiera dreaptă și îl lovește pe medic”, se arată în postarea devenită virală pe rețelele de socializare.

Oamenii au reacționat imediat, cei mai mulți regăsindu-se în ceea ce a pățit medicul cardiologoc: „Regulile sunt greu de respectat. Taximetristul să fumeze în pauză!”

În urma incidentului şoferul a fost concediat, scrie digi24.ro.