Medic ATI, mesaj dur pentru români: „Nu o să-i găsiți acolo pe cei ale căror sfaturi le ascultați. Nu-i interesează binele vostru, li se rupe!”

Medicul israelian Amin Zahra de la Spitalul Judetean din Timisoara trage un semnal de alarmă privind numărul mare de decese provocate de coronavirus şi spune că singura soluţie care există este vaccinarea.

18 oct. 2021, 23:05
Medic ATI, mesaj dur pentru români: „Nu o să-i găsiți acolo pe cei ale căror sfaturi le ascultați. Nu-i interesează binele vostru, li se rupe!”
Medic ATI, mesaj dur pentru români: "La UPU, nu o să-i găsiți acolo pe cei ale căror sfaturi le ascultați. Nu-i interesează binele vostru, li se rupe!"

Medic ATI, mesaj dur pentru români. Amin Zahra lucrează la Spitalul Judeţean din Timişoara şi a descris situaţia critică cu care se confruntă spitalele din România din cauza numărului mare de infectări.

Medic ATI, mesaj dur pentru români

Amin Zahra spune că zilnic, sute de pacienţi mor din cauza virusului. De asemenea, medicul trage un semnal de alarmă si spune că din ce în ce mai mulţi tineri ajung la Terapie Intensivă. Doctorul israelian a precizat că singura soluţie care există este vaccinarea.

Citeşte şi Mărturiile cutremurătoare ale unui medic UPU: „De unde atâta rău voit, egoism și iresponsabilitate?!”

„O doamna tânăra cu un flux mare de oxigen aflată în terapie intensivă de mai multe zile m-a rugat dacă poate să meargă acasă, măcar puțin ca să își strângă copilul în brațe .

Ar trebui să știți și asta când veți ajunge în terapie intensivă, n-o să vă țină locul nimeni acasă, nici ca mamă, nici ca tată, nici ca frate/soră!
Cred că cu toții ați auzit măcar odată vorba aia: “Se putea și mai rău!” Mare adevăr! Zilnic, avem record, după record!

Mor sute de pacienți în fiecare zi, au murit mii și din păcate, pacienții aflați in terapie intensiva sunt din ce în ce mai tineri. Cu siguranță în acest timp ați auzit și de vorba: “Așa și, nu sunt eu, nu e cineva drag mie!”. Ei bine, toți cei care gândiți așa sunteți niște egoiști și dați dovadă de multă ignoranță!
Singurul lucru pe care-l faceți, este să căutați vinovați pentru rahatul în care ne aflăm! Dați vina pe politicieni că nu-și fac treaba, dar vreți să știți ceva?! Nu mai pot ei de grija voastră… Mai pe românește li se rupe! Și puteți să fiți siguri că pentru ei se vor găsi paturi și tratamente și cel mai probabil nu în România! Și atunci întrebarea mea ar fi: Pe ce vă bazați de aveți încredere asta că veți trece ușor prin boală și nu o să ajungeți în spital așteptând un loc?

La UPU, nu o să-i găsiți acolo pe cei a căror sfaturi le ascultați! Pe ei nu-i interesează de binele vostru, dacă trăiți sau muriți. Aceiași vorbă o au și ei…Ca cea a politicienilor, cea pe românește…Mai sus menționată! Și-au dorit să iasă in evidentă și au reușit, dovada, sutele de pacienți din unitățile de primiți urgențe!

Sunt întrebat adeseori de aparținătorii dacă se mai poate face ceva?! Sunt dispuși să cumpere orice este nevoie pentru un pacient drag lor, aflat în terapie intensivă cu afectare pulmonară totală! După, de multe ori nu se mai poate face nimic!
Soluția există! Nu vă costă nimic, este gratuită!”, a transmis medicul pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Alexandru Rafila: „Decesele înregistrate în ultima săptămână sunt fără precedent de la Al Doilea Război Mondial”


loading...