Medic de la spitalul din Mioveni, atacat cu o şurubelniţă de un pacient nervos

Un medic dintr-un spital din Mioveni, Argeş, a fost atacat cu o şurubelniţă de un pacient nervos. Agresorul a fost oprit de un alt pacient, care a reuşit să evite o tragedie, dar l-a rănit pe paznicul spitalului, chemat să-l imobilizeze. După ce a fost reţinut, bărbatul, care a mai provocat incidente de acest gen la spital, a încercat să-l înjunghie chiar şi pe şeful poliţiei din localitate.

RomaniaTV.net
19 nov. 2012, 15:51
Medic de la spitalul din Mioveni, atacat cu o şurubelniţă de un pacient nervos

Un pacient nervos pentru că nu ar fi fost tratat corespunzător la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Sfântul Spiridon din Mioveni a atacat cu o şurubelniţă un medic. Un pacient aflat, însă, în preajma celor doi a încercat să-l oprească pe agresor, iar un paznic care a fost chemat de urgenţă a fost rănit la mână.

Medicul Anişoara Stancu a povestit, conform Mediafax, că bărbatul, care avea în jur de 60 de ani, a venit la spital pansat la ochiul stâng şi a cerut îngrijiri medicale pentru că se simţea rău.

Era agitat. A încercat să mă lovească, dar un pacient a fost vigilent şi l-a prins de braţe şi aşa nu a reuşit. Asistentele l-au chemat pe paznic, acesta fiind rănit. Practic, în timp ce îl consultam, omul a scos o şurubelniţă din buzunar şi a încercat să mă lovească, a fost înfiorător, iar agresorul i-a înfipt şurubelniţa în palma paznicului şi a fugit pe stradă. Atunci s-a sunat la 112„, a declarat medicul, precizând că nu este prima dată când bărbatul este agresiv cu medicii de la UPU, un incident similar având loc şi în urmă cu mai bine de o lună.

Bărbatul a fost prins pe stradă de poliţiştii locali din Mioveni şi dus la spital pentru a fi recunoscut. Nici în prezenţa oamenilor legii bărbatul nu s-a liniştit şi chiar a încercat să-l înjunghie cu şurubleniţa şi pe şeful Poliţiei Locale din Mioveni, Nicu Gheorghe.

Suspectul a fost dus la sediul Poliţiei pentru declaraţii, iar de acolo urma să ajungă înapoi la spital pentru un consult psihiatric.