Un medic de la Spitalul de Psihiatrie "Alexandru Obregia", acuzat că a luat mită. DNA a început cercetarea penală

Publicat: Luni, 11 Noiembrie 2019 14:39 // Actualizat: Luni, 11 Noiembrie 2019 14:39 // Sursa: romaniatv.net

Un medic de la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia” este cercetat de procurorii DNA pentru luare de mită. Doctorul este acuzat că ar fi primit peste 100.000 de lei de la reprezentanţii unei firme cu care spitalul a avut contract, pentru a întocmi referate privind achiziţia de produse necesare laboratorului de analize medicale.

Procurorii DNA au dispus începerea cercetării penale pentru Elena Postolache, la data faptei, medic primar șef Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia", sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Tulcea, arestat pentru luare de mită

"În perioada 29 august 2014-19 iunie 2015, în contextul derulării unor contracte încheiate între Spitalul Clinic de Psihiatrie "Profesor Doctor Alexandru Obregia" și o societate comercială, inculpata Postolache Elena, în calitatea menționată mai sus, ar fi primit în trei tranșe, de la reprezentanții firmei respective, suma totală de 102.200 lei.
Banii respectivi, ce ar fi reprezentat 3,5% din valoarea fără TVA a facturilor emise de societatea respectivă și achitate de către Spitalul Clinic de Psihiatrie „Profesor Doctor Alexandru Obregia", ar fi fost primiți de inculpată în legătură cu îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle sale de serviciu, și anume întocmirea unor referate de necesitate pentru achiziția de produse necesare Laboratorului de analize medicale", se precizează în ordonanţa procurorilor.

Medicului i s-a adus la cunoştinţă calitatea procesuală în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, mai arată DNA.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8074
RON
27 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H