Medic din Braşov, prins în flagrant în timp ce primea mită. Marian Godină a organizat totul: „V-ar mustra conștiința în locul meu?”

Medic din Braşov, prins în flagrant în timp ce primea mită. Poliţistul a organizat toată operaţiunea după ce a primit un mesaj pe reţelele de socializare, în care i se cerea ajutorul. Un internaut nu ştia ce să facă, după ce doctorul care i-a operat mătuşa, i-a cerut o sumă mare de bani.

03 nov. 2021, 16:48
Medic din Braşov, prins în flagrant în timp ce primea mită. Marian Godină a organizat totul: „V-ar mustra conștiința în locul meu?”
Medic din Braşov, prins în flagrant în timp ce primea mită

Medic din Braşov, prins în flagrant în timp ce primea mită. Un bărbat i-a trimis un mesaj lui Marian Godină, în care i-a mărturisit că doctorul care a operat-o pe mătuşa lui a cerut o sumă considerabilă de bani, şi anume 10.000 de lei.

Citeşte şi: Marian Godină, reacţie devastatoare după replica lui Piedone. „Nu vă doresc răul! Cine a zis că e rău la puşcărie?”

Medic din Braşov, prins în flagrant în timp ce primea mită

Vărul bărbatului a reuşit să facă rost de 2000 de lei, sumă pe care i-a oferit-o medicului, spunându-i că o să revină şi cu restul banilor, 8000 de lei.

Vă salut. Fac un mic deranj cu o întrebare. Un membru al familiei tocmai s-a operat zilele trecute la Spitalul Județean de Urgență din Brașov. Domnul chirurg care a făcut operația i-a cerut mătușii mele destul de considerabilă de bani, 10.000 de lei (pentru personalul participant la operație).

Astăzi, de teamă, vărul meu a luat legătura cu domnul doctor și i-a dat o parte din bani, 2.000 de lei, spunându-i că ulterior îi va da și restul banilor. Dacă m-ai putea ajuta cu un sfat sau o părere, aș fi recunoscător”, i-a scris lui Marian Godină un bărbat.

Marian Godină nu a fost indiferent şi a organizat un flagrant medicului, apoi a împărtăşit povestea pe reţelele de socializare.

Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele și să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune și i-am zis să nu cumva să dea înapoi și să aibă încredere.

Nu a dat, iar azi s-a dus să dea bănuții domnului doctor. Pe hol așteptau câțiva „pacienți” care au intrat în cabinet nepoftiți, imediat după tranzacție. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conștiința în locul meu? Pe mine nu„, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.