Un medic din Iaşi, acuzat de MALPRAXIS. Pacienta: „Mi-a spus că nu avea cum să reuşească din prima” VIDEO

O tânără din Iaşi spune că a fost operată la nas de deviaţie de sept dar, pentru că doctorul a greşit, a fost nevoită să suporte alte două intervenţii, informează România TV. Fata a depus plângere la conducerea unităţii medicale şi la Colegiul Medicilor.

17 sept. 2014, 06:48
Un medic din Iaşi, acuzat de MALPRAXIS. Pacienta: „Mi-a spus că nu avea cum să reuşească din prima” VIDEO

Calvarul tinerei de 26 de ani a început în primavara anului trecut. Din cauza unor probleme cu respiraţia, ea a mers la un medic estetician de la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iaşi.

Vorbind cu domnul doctor la cabinetul de urgenţă, la cabinetul lui de acolo, am stabilit de comun acord în urma unor consultaţii şi investigaţii făcute de el să intervenim prima dată. Asta a fost anul trecut în luna august. Nu a fost reuşită operaţia în sensul că el mi-a spus că nu avea cum să reuşească din prima„, a spus tânăra.

Însă, o simplă operaţie s-a transformat într-un şir de intervenţii chirurgicale.

Citeşte şi Caz grav într-un spital din Gorj. O femeie, asistată la naştere de urolog. Bebeluşul a murit

Anul acesta, în aprilie, a avut loc a doua intervenţie pentru repararea acestui sept în partea de jos. Mi-am dat seama că este mai grav decât la prima intervenţie. Mi-a fost îngreunată mai mult respiraţia, fapt pentru care a decis să fie şi o a treia intervenţie„, a adăugat fata.

Tânăra susţine că a cheltuit până acum aproape 2.000 de euro, pentru care nu a primit nicio chitanţă. Pe de altă parte însă, medicul care a operat-o susţine că pacienta a avut parte de un proces anormal de vindecare.

A avut o intervenţie de corectare a nasului, la care modalitatea ei de cicatrizare a fost anormală. Noi modificăm scheletul pe dedesubt, iar pielea se comportă uneori anormal. Se întâmplă foarte rar şi la ea s-a întâmplat„, a declarat Radu Budurca, chirurg plastician.

Tânăra susţine că din cauza operaţiilor i-a fost afectată şi vedere. Ea a depus plângere la conducerea unitaţii medicale, unde s-a deschis o anchetă, dar şi la Colegiul Medicilor.

Citeşte şi Situaţie SCANDALOASĂ. O tânără acuză că a fost DEZVIRGINATĂ la GINECOLOG