Situaţie SCANDALOASĂ. O tânără acuză că a fost DEZVIRGINATĂ la GINECOLOG

O tânără de 24 de ani susţine că a fost dezvirginată în urma unui banal consult. Fata, care face parte din cultul penticostal, a povestit totul poliţiştilor care se ocupă acum de caz.

RomaniaTV.net
09 aug. 2014, 10:43
Situaţie SCANDALOASĂ. O tânără acuză că a fost DEZVIRGINATĂ la GINECOLOG

Un medic ginecolog din Argeş este ţinta unor acuzaţii extrem de grave. Doctoriţa respectivă lucrează la un cabinet privat, iar o tânără care a fost consultată de ea susţine că a fost dezvirginată chiar în cabinet.

Femeia, care mersese la medic pentru un consult, a ieşit plângând din cabinetul medicului şi a povestit totul unui echipaj de poliţie întâlnit pe stradă.

Un medic ginecolog a violat 52 de paciente care voiau să avorteze. Află cum le păcălea

„Un echipaj al politiei locale a fost sesizat de o domnisoara cum ca a fost pana la spital si a fost dezvirginata de un medic. Respectiva era in stare de disperare profunda”, au spus reprezentanţii poliţiei.

Citeşte şi Caz grav într-un spital din Gorj. O femeie, asistată la naştere de urolog. Bebeluşul a murit

Poliţiştii locali au chemat o ambulanţă SMURD, care a dus-o pe fată la spital. Medicii au recomandat un examen medico-legal.

În urma reclamaţiei făcute de tânără, oamenii legii fac cercetări. Nu este pentru prima dată când doctoriţa în cauză este acuzată de malpraxis. În ultimii ani, mai multe paciente au reclamat că au fost agresate de doctoriţă chiar în clinica particulară.