Medic: Monstrul din Dorobanţi trage de un diagnostic psihiatric ca să scape de puşcărie VIDEO

"Un golan la care acum se trage foarte tare pe un diagnostic psihiatric ca să scape de puşcărie". Aşa îl caracterizează pe autorul crimei unul dintre medicii de la Institutul Ana Aslan, acolo unde ucigaşul a fost internat aproape o lună de zile. Medicul ne-a şocat cu încă o declaraţie: Gheorghe Vlădan ar fi putut împuşca un demnitar, dar asta...n-ar fi fost un păcat. Urmăriţi un material filmat cu camera ascunsă.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 12:14
Medic: Monstrul din Dorobanţi trage de un diagnostic psihiatric ca să scape de puşcărie VIDEO

Reporterii România TV au filmat cu camera ascunsă o discuţie cu şeful secţiei de Psihiatrie de la Institutul Ana Aslan. Medicul spune că se trage tare ca acest bărbat, criminalul de la coafor, să scape de pedeapsă.

Un golan la care acum se trage foarte tare pe un diagnostic psihiatric ca să scape de puşcărie„. Aşa îl caracterizează pe autorul crimei unul dintre medicii de la Institutul Ana Aslan, acolo unde ucigaşul a fost internat aproape o lună de zile.

Medicul şochează cu încă o declaraţie.

Eu nu cred că era „ţăcănit”. Cred că era doar un psihopat cu discernământ perfect la el acasă, care circula cum circulă atâţia, liber. A fost lăsat în libertate, a produs un copil care, probabil va ieşi la fel. Să ştiţi că tulburarea depresivă nu e nebunie. E o nevroză. Gheorghe Vlădan ar fi putut împuşca un demnitar, dar asta…n-ar fi fost un păcat”, a mai spus medicul.

Tribunalul Bucureşti a decis, marţi seară, arestarea preventivă pentru 29 de zile a autorului atacului armat de la salonul de cosmetică din Dorobanţi, Gheorghe Vlădan, pentru omor calificat şi deosebit de grav şi pentru tentativă la această faptă.

Criminalul nu a avut nicio reacţie la aflarea veştii, însă i-a urat magistratului o seară bună. Vlădan a fost dus în arest, la Poliţia Capitalei.

Avocata lui Vlădan a cerut recurs la decizia judecătorului.

Gheorghe Vlădan este acuzat de uciderea soţiei sale şi a unei alte femei, precum şi de rănirea altor şase persoane în atacul armat de la un salon de coafură din Dorobanţi.

Vlădan a fost reţinut luni noapte de procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, aceştia cerând marţi instanţei arestarea lui preventivă pe o perioadă de 29 de zile, pentru omor calificat şi deosebit de grav şi pentru tentativă la această faptă. Pedeapsa pe care o riscă fostul agent este închisoarea pe viaţă sau între 15 şi 25 de ani.

Citeşte şi:

Monstrul de la Perla a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Vezi RECONSTITUIREA masacrului

Marinescu i-a semnat asasinului de la coafor permisul de port armă

Fiul criminalului de la Perla: Darul lui era să te facă din cuvinte ca şi cum ai fi fost ultimul om

50 de cartuşe şi antidepresive, găsite în casa lui Vlădan

Ultimul dialog al autorului atacului armat de la Perla cu victimele sale