Medici din Capitală, trimişi să se vaccineze la un centru inexistent. Anunţul făcut de Valeriu Gheorghiţă

Dan Malciolu, care este medic la Hospice Casa Speranței din București, unde sunt îngrijiți bolnavi de cancer în faze avansate a venit cu mărturisiri controversate, miercuri, pentru Europa FM.

14 ian. 2021, 08:44
Medici din Capitală, trimişi să se vaccineze la un centru inexistent. Anunţul făcut de Valeriu Gheorghiţă
Etapa a doua de vaccinare

Medici din Capitală, trimişi să se vaccineze la un centru inexistent.  Acesta a afirmat că sistemul electronic l-a repartizat greșit către un centru de vaccinare inexistent. În situația lui au mai fost și alți 10 colegi de la unitatea medicală.

Medici din Capitală, trimişi să se vaccineze la un centru inexistent. Anunţul făcut de şeful campaniei de vaccinare

„Am fost programați conform uzanțelor, pe platforma electronică și unii dintre noi, peste jumătate, am fost arondați Spitalului Sfântul Ștefan. Ieri, s-a prezentat acolo primul coleg medic și personalul de la pază i-a spus că acolo nu există centru de vaccinare, iar colegul, fiind mai răbdător din fire, a luat-o la picior încercând să se vaccineze și a fost trimis la plimbare, nu avea programare în centrele celelalte”, a declarat medicul Dan Malciolu la Europa FM.

Medicul a povestit pe Facebook că a încercat ore întregi, de marți seara până miercuri dimineață, modalitatea prin care el și colegii lui de la Hospice Casa Speranței, se pot vaccina.

„ Mă gândesc cum ar fi fost dacă lucrurile nu ar fi ridicole din când în când. În viață. În profesie. În pandemie. (…) Întâi, un cadru militar mi-a zis că nu poate să mă ajute, dar ca îmi înțelege situația. La insistențele mele și înțeles fiind, mi-a sugerat să sun la DSP.

Acolo iar m-a înțeles cineva care mi-a sugerat să sun iar la DSP și să tastez altceva decât înainte. Chiar asta fac, acum când scriu. Linia se deconecteaza la câteva minute, dar eu continui să încerc. Și mă tot gândesc, oare o să îmi răspundă cineva”, a scris medicul, marți seara, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Vaccinare anti-covid în România. Jumătate dintre profesori vor să se vaccineze