Medici: SZOBI CSEH A MURIT în urma unor complicaţii. A fost un luptător

Medicii de la Spitalul Fundeni din Bucureşti, acolo unde actorul-cascador Szobi Cseh s-a stins din viaţă, au declarat, vineri, că decesul acestuia s-a produs în urma unor complicaţii, în ciuda terapiei intensive.

01 aug. 2014, 09:16
Medici: SZOBI CSEH A MURIT în urma unor complicaţii. A fost un luptător

Szobi Cseh a fost diagnosticat cu cancer în 2012. Boala acestuia a debutat în ianuarie 2012 cu dureri osoase, de coaste, de spate şi oboseală.

Szobi Cseh a fost diagnosticat cu cancer în 2012. Până în luna mai 2013, Szobi Cseh a avut o evoluţie bună. Atunci au apărut semne de boală progresivă. S-a început terapia, dar boala a progresat. Nu a mai răspuns la terapie, au apărut complicaţii, tumori osoase, complicaţii hematologice. Decesul s-a produs în urma complicaţiilor, în ciuda terapiei intensive. Era pregătit pentru acest pas„, a declarat unul dintre medicii de la Spitalul Fundeni din Capitală.

CITEŞTE ŞI: Soţia cascadorului Szobi Cseh: „A murit în chinuri groaznice!”

Doctorul a mai spus că familia lui Szobi Cseh a fost lângă el tot timpul cât a stat internat în spital.

Până în urmă cu 10 zile era foarte activ. A fost un luptător. A beneficiat de o atenţie medicală deosebită„, a mai precizat medicul.

SZOBI CSEH a murit vineri dimineaţă, după o suferinţă de nedescris. Era un optimist incurabil şi spera să învingă cât mai repede boala. „Buză de iepure” suferea de cancer osos, iar ultimii ani din viaţă au fost pentru el un adevărat chin.