Medicii au făcut ANUNŢUL TERIBIL despre Mihai Constantinescu. Durere IMENSĂ în SHOWBIZ

Mihai Constantinescu se află de aproape 100 de zile în comă, iar medicii de la Spitalul Floreasca au vești proaste despre starea de sănătate a artistului.

21 aug. 2019, 13:23
Medicii au făcut ANUNŢUL TERIBIL despre Mihai Constantinescu. Durere IMENSĂ în SHOWBIZ

Mihai Constantinescu nu a mișcat niciun deget, iar starea lui nu dă semne că s-ar putea ameliora, au spus medicii, potrivit apropiaților. Artistul rămâne totuși supravegheat non-stop de personalul medical.

Simona Secrier, soția cântărețului, se află alături de el, rugându-se pentru însănătoșire, iar prietenii lui Mihai Constantinescu speră, totuși, ca starea acestuia să se îmbunătățească.

Veşti teribile despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. „Îl chinuie mult. Mult prea mult”

Artistul și-ar fi prevăzut sfârșitul însă de la finalul anului trecut, când a început să-și pregătească locul de veci, la Cimitirul Ghencea.

„Se simțea rău încă de la începutul lui 2018. L-am vizitat, acum, și era o mână de oase și piele. Nu l-am mai recunoscut, nici nu mai putea vorbi. Nu mai are nicio șansă de supraviețuire. Are mormântul deja pregătit. Anul trecut i-au extirpat un rinichi și au apărut complicații. Este foarte grav! Familia s-a împăcat cu situația”, a povestit, pentru Cancan, o persoană apropiată de Mihai Constantinescu.