Medicii au găsit elixirul tinereții fără bătrânețe. Super-mineralul care îți scade 20 de ani din vârstă

Dr. Mark Hyman, expert în longevitate, susține că vârsta lui biologică îl arată cu două decenii mai tânăr decât cea din buletin. La 64 de ani, acesta spune că totul se datorează unor obiceiuri bune, precum exercițiile fizice și mesele nutritive. Iată la ce super-mineral nu renunță specialistul niciodată!

01 apr. 2024, 16:55
Medicii au găsit elixirul tinereții fără bătrânețe. Super-mineralul care îți scade 20 de ani din vârstă

Dr. Mark Hyman, despre secretul longevității

Hyman nu se declară împotriva îmbătrânirii, un proces natural și inevitabil, de altfel, ci își dorește ca oamenii să îl parcurgă într-un mod mai bun. În opinia sa, ideea că bătrânețea vine neapărat cu probleme de sănătate precum dureri articulare, îngreunarea gândirii și boli cronice este complet greșită:

„Oamenii nu-și dau seama că aceste probleme se întâmplă din cauza unor lucruri pe care le putem schimba, care sunt reversibile. Este o afecțiune tratabilă, spre deosebire de un declin inevitabil.”

Dezechilibre de dispoziție, insomnie, migrene, oboseală, hipertensiune arterială și osteoporoză au fost legate de un nivel scăzut de… Citește AICI continuarea articolului: Mineralul cu proprietăți extraordinare pentru organism. Medicii îl consideră elixirul tinereții fără bătrânețe.