Medicii dintr-un spital din Iaşi s-au aprovizionat cu carne de cal chiar din unitatea medicală

Şoc şi groază printre medicii şi asistentele unui important spital din Iaşi. O parte din cadrele medicale de la Spitalul "Sfânta Maria" au aflat cu stupoare că au mâncat carne de cal, crezând că este muşchiuleţ fraged de viţel. Aceştia au cumpărat zeci de kilograme de carne de la o femeie misterioasă care umbla prin spital.

16 apr. 2014, 09:02
Medicii dintr-un spital din Iaşi s-au aprovizionat cu carne de cal chiar din unitatea medicală

Ulterior, medicii aveau să-şi dea seama că este carne de cal, scrie ziaruldeiasi.ro. Chiar a doua zi după ce au cumpărat carnea, aceştia au mers direct la Poliţie şi au făcut sesizare, acuzând că au fost înşelaţi.

Citeşte şi Vrei să renunţi la carne? Iată alimente cu care o poţi înlocui

Poliţiştii au ridicat de la doctori mai multe kilograme de carne, ce s-a dovedit a fi de cal, şi s-a deschis un dosar penal pentru înşelăciune.

Citeşte şi REVOLTĂTOR. Sutele de tone de carne STRICATĂ a ajuns în SPITALE

Vânzătoarea le-a spus doctorilor naivi că locuieşte în Podu Iloaiei. Ea este căutată acum de anchetatori, dar parcă a intrat în pământ. „Nu-mi vine să cred că tocmai doctorii au putut cumpăra carne dintr-o paporniţă”, a spus indignat directorul spitalului, Radu Terinte. El a mai anunţat şi că va iniţia o anchetă internă.