SFÂRŞIT GROAZNIC. Legiştii au stabilit cum a murit tânăra de 17 ani din Constanţa

Medicii legişti au stabilit joi cauza decesului unei adolescente de 17 ani şi a iubitului ei de 29 de ani, ale căror trupuri au fost găsite miercuri într-o locuinţă din satul constănţean Dunăreni, fiind confirmată prima ipoteză a anchetatorilor că a fost vorba de o crimă urmată de sinucidere.

RomaniaTV.net
24 apr. 2014, 14:38
SFÂRŞIT GROAZNIC. Legiştii au stabilit cum a murit tânăra de 17 ani din Constanţa

Potrivit rezultatului medico-legal, tânăra a murit în urma leziunilor cauzate prin multiple înjunghieri, iar bărbatul din cauza asfixierii prin spânzurare.

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au declarat că din primele verificări efectuate a reieşit că cei doi erau împreună de circa şase luni şi urmau să se căsătorească.

„Tânărul muncea în Germania şi a venit de Paşte acasă pentru a petrece sărbătorile cu iubita sa. (…) Se pare că la baza crimei a fost gelozia. Omor urmat de sinucidere ar fi cea mai fondată ipoteză”, au afirmat anchetatorii, menţionând că verificările în acest caz continuă, nefiind încă excluse alte variante privind moartea celor doi.

Citeşte şi: Mesajul TULBURĂTOR transmis de tânăra din Constanţa ucisă de iubit, înainte de tragedie

O tânără de 17 ani a fost găsită înjunghiată mortal în casă, miercuri, în satul Dunăreni – comuna Aliman, iar iubitul acesteia, în vârstă de 29 de ani, spânzurat într-o magazie a gospodăriei.

Cercetările sunt efectuate de poliţişti şi procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

În urmă cu două luni, un caz similar s-a petrecut în comuna constănţeană Corbu, o femeie fiind găsită moartă în casă, cu o tăietură la gât, iar concubinul acesteia, spânzurat de un copac din curtea locuinţei.