Medicii legişti rup tăcerea în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu oasele găsite în lizieră: „Au distrus orice bucăţică”

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, face dezvăluiri incredibile la România TV.  Avocatul susţine că medicii legişti români au stricat probele găsite în liziera din Caracal prin cele patru proceduri pe care le-au făcut pentru găsirea ADN-ului. Astfel, oasele trimise acum la expertiză în America specialiştilor FBI sunt de proastă calitate, iar experţilor le este foarte greu să mai găsească vreo probă.

14 nov. 2019, 09:12
Medicii legişti rup tăcerea în cazul Caracal! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu oasele găsite în lizieră: „Au distrus orice bucăţică”

Tonel Pop a explicat că medicii legiști, audiaţi după ce s-au ales cu plângere penală, au dat la iveală detalii șocante.

„Din interogatariul care a fost luat celor de la INML… au trimis cioturi arse integral, mai mult deşeuri… tot ce a putut fi valorificat, au fost tăiate, decupate, pisate… INML a făcut procedura asta de vreo patru ori până a distrus orice bucăţică de os… Numai Dumnezeu poate extrage un fel de ADN de acolo”, a declarat Tonel Pop.

CAZUL CARACAL. FBI clarifică situaţia oaselor din pădure, ar putea apărea a treia victimă a lui Gheorghe Dincă

Familia Luizei cere explicații.

„Nu vom mai admite si nu vom mai permite sa faca asa ceva. Sa isi faca datoria. E bataie de joc. Noi rugam pocuroii să-şi faca treaba si sa spuna ce s-a intamplat cu Luiza”, a spus mama Luizei.

Au trecut șapte luni de când Luiza a dispărut și nicio intituție nu a reușit, până acum, să afle ce s-a întâmplat cu fata.

A trecut mai bine de o lună de când specialiștii au luat probe biologice de la mama Luizei și le-au trimis către FBI și, până acum, familia nu a primit nicio veste. Mama și bunicul fetei cred că tânăra este încă în viață și că a ajuns pe mâna proxeneților.

Tonel Pop, declaraţie-BOMBĂ în cazul CARACAL. FBI nu a avut de unde extrage probe ADN