Medicii nu ştiu cum să o ajute: Povestea tinerei de 25 de ani care NU a consumat NICIODATĂ MÂNCARE FOTO

O tânără de 25 de ani din India suferă de o boală rară şi nu a consumat mâncare niciodată. Cu toate acestea, ea supravieţuieşte bând lapte, ceai şi apă. Orice mâncare solidăm o face să vomite din cauza unei afecţiuni a stomacului.

11 feb. 2014, 19:11

Manju Dharra, o tânără din Sonipat, India, suferă de o boală rară numită achalasia. Astfel, ea nu poate consuma mâncare solidă fără să vomite, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi A vrut să fie altfel: O femeie a mâncat un an de zile doar de la Starbucks GALERIE FOTO

Astfel, mâncarea nu poate ajunge în stomac din cauza unei valve care nu se poate deschide, motiv pentru care este obligată să bea aproximativ cinci litri de lapte pe zi, alături de ceai şi apă. Cu toate acestea, ea se consideră sănătoasă şi nu simte neajunsurile unei diete complexe.

Citeşte şi O fetiţă de 7 ani UIMEŞTE o lume întreagă: N-a mâncat şi n-a băut nimic NICIODATĂ! IMAGINI INCREDIBILE

Deoarece familia ei nu are bani pentru un doctor de specialitate au preferat în schimb să îi cumpere o vacă care să îi ofere în fiecare zi porţia de lapte atât de preţioasă.  

Ea bea doar lichide cum ar fi lapte, ceai, apă şi diferite sucuri. Dacă mănâncă ceva solid, vomită imediat şi se simte foarte rău. Acum îi este frică de mâncarea solidă„, a declarat mama tinerei.