Medicii s-au ÎNGROZIT: Ce ţinea în BURTĂ, de ZECI DE ANI, o columbiancă

O femeie de 82 de ani din Columbia avea aproape tot timpul dureri acerbe de stomac, care o epuizau. Cu ocazia unui control medical, femeia, dar şi medicii, au văzut "ce n-a văzut Pământul".

13 dec. 2013, 14:58

O femeie de 82 de ani din Columbia se plângea de mari dureri la stomac. Medicii au crezut mai întâi că este vorba de calculi biliari, însă la ecografie au observat că femeia avea, de 40 de ani, un fetus în pântec, scrie Huffington Post.

Fetusul, care ajunsese un ghem de ţesuturi moarte, s-a dezvoltat în afara uterului. Fenomenul se numeşte litopedion sau „bebeluş de piatr㔺i este un sindrom foarte rar, constând în faptul că fătul nu se mai dezvoltă în uter, ci în abdomen. Statistic, acest fenomen se produce o dată la 11.000 de naşteri.

Octogenara al cărei nume nu a fost precizat va urma o operaţie chirurgicală prin care i se va extirpa fătul calcifiat, a precizat aceeaşi publicaţie.

Citeşte şi MIRACOL în COLUMBIA: Un bebeluş declarat MORT după naştere a ÎNVIAT în morga spitalului VIDEO

Nu este însă primul caz de acest fel. În 2009, în abdomenul unei femei de 92 de ani din China s-a descoperit un fetus vechi de 60 de ani.