Medicul care a învins-o pe Simona Gherghe în instanţă continuă lupta cu vedeta tv. A fost fixat primul termen al procesului

Simona Gherghe continuă să aibă probleme cu justiţia. A fost fixat primul termen al procesului cu medicul pe care o femeie l-a acuzat în emisiunea vedetei că i-ar fi îmbolnăvit copilul de ciroză.

03 ian. 2018, 15:54
Medicul care a învins-o pe Simona Gherghe în instanţă continuă lupta cu vedeta tv. A fost fixat primul termen al procesului

Medicul barladean Gabriel Simiciuc a castigat cate 2000 de euro de la Antena 1 si Simona Gherghe, pe de o parte, dar si de la Catalina Gancianu, o femeie care l-a acuzat in emisiunea vedetei tv ca i-a imbolnavit copilul de ciroza.

Totul s-a intamplat in editia din 22 octombrie 2014 a show-ului tv moderat de Simona, iar procesul prin care Simiciuc cerea despagubiri pentru lezarea imaginii a trenat cativa ani, dosarul fiind plimbat intre instantele din Vaslui si Iasi, potrivit wowbiz.ro.

Recent, insa, Curtea de Apel Iasi a decis ca apelul facut de Simiciuc, care cere despagubiri considerabil mai mari decat cele stabilite de prima instanta, sa fie programat pe 29 ianuarie 2018. De remarcat este si faptul ca, in aceasta toamna, si postul de televiziune unde lucreaza Simona Gherghe a recurs la apel, nemultumit de decizia initiala. Catalinei Gancianu, femeia care l-a acuzat pe doctor ca i-ar fi imbolnavit baiatul, i s-a deschis si dosar de urmarire penala.

Citeşte şi Simona Gherghe a făcut anunţul pe Instagram, chiar în prima zi a Anului Nou