Medicul Cătălin Denciu nu accepta şpagă. Ce spun pacienţii: „Mi-a dat banii înapoi”.

Medicul Cătălin Denciu nu accepta şpagă. Aşa îl descriu pacienţii pe cel care s-a rănit grav încercând să salveze pacienți la incendiul de sâmbătă seară. Potrivit unei întâmplări povestite de un fost judecător și a mai multor persoane, medicul nu accepta nicio "atenţie".

15 nov. 2020, 14:19
Medicul Cătălin Denciu nu accepta şpagă. Ce spun pacienţii: „Mi-a dat banii înapoi”.
Cătălin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamţ, nu lua şpagă

Incendiu Piatra Neamţ. Medicul Cătălin Denciu nu accepta şpagă, a scris pe pagina sa de Facebook Geo Moroșanu, fost judecător la Bicaz și Piatra Neamț.

Mi-a fost anestezist la o operaţie. După, deşi fusesem avertizat, m-am dus la el cu o carte a mea. A luat-o zîmbind, dar mi-a spus: Sper că nu aţi pus ceva în ea. Eu am dat din umeri. El a foiletat cartea, a scos din ea bancnotele şi mi le-a dat înapoi. Eroii sînt oameni simpli şi normali„, a scris bărbatul pe reţelele de socializare.

Citeşte şi: Detalii DRAMATICE de la Neamț: Medicul Cătălin Denciu și-a riscat propria viață pentru a salva un pacient din incendiu

Incendiu Piatra Neamţ. Medicul Cătălin Denciu nu accepta şpagă

La postarea sa au comentat mai multe persoane care au confirmat că Denciu nu lua șpagă de la pacienții săi.

Si la operația mea tot el a fost anestezist. Nu a cerut nimic, nu a primit nicio atenție! Doar un „mulțumesc”! Aceștia sunt adevărații doctori!/ Și la operația mea de cezariana a fost tot dumnealui ca și anestezist, iar soția ca și medic curant ginecolog. Oameni deosebiți. Dl doctor nu a primit nimic! Sănătate multa și putere atât lui cât și familiei pentru a putea depăși aceasta grea încercare a vieții/

Dumnezeu să-l ajute! Și eu când i-am oferit ceva, mi a spus ca am acasă o prințesa, să-i cumpăr ei ceva, el și a făcut meseria, un mare OM/ Și eu am fost avertizată să nu încerc cu ceva la dumnealui, că nu va primi așa că nu îmi rămâne decât să mă rog pentru el să îi dea Dumnezeu multă. multă sănătate!„, sunt doar câteva dintre mesaje apărute pe Internet.

Doi români din Belgia oferă sprijin familiei medicului erou de la ATI

Doi români din Belgia oferă sprijin familiei medicului erou de la ATI, transferat în străinătate, care a intrat în foc pentru a-şi salva pacienţii. Acesta a fost transferat duminică dimineaţa la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia.

Rog pe cei din Piatra Neamț care ii cunoaste familia eroului de la Piatra Neamț și care a ales sa înfrunte pericolul punând mai mult pret pe viețile semenilor decât pe a lui , sa ii pună in contact cu mine in cazul in care au nevoie de cazare . Le pot pune un apartament la dispoziție cu 2 camere necondiționat pe toată durata șederii in Belgia.

De asemenea ii pot lua de la aeroport, ajuta cu traducerea și pune la dispoziție o mașina pentru a se putea deplasa . Apartamentul se afla la nici 2 Km de spitalul unde este internat . Pot fi contactat la numărul meu de telefon 0032/486946467 sau la nr de telefon 0032/472065052 Jora Cecilia„, a scris pe pagina sa de Facebook Maximilian.

Rog pe cei din Piatra Neamț care ii cunoaste familia eroului de la Piatra Neamț și care a ales sa înfrunte pericolul…

Publicată de Belmondo Maximilian Balasa pe Duminică, 15 noiembrie 2020