Medicul Ciuhodaru şi avocatul Daniel Fenechiu, printre parlamentarii PPDD. Vezi lista

Nume importante din PP-DD, de la realizatori de emisiuni la OTV, până la avocaţi şi medici renumiţi, au ajuns în Parlament după alegerile legislative de duminică.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 13:19
Medicul Ciuhodaru şi avocatul Daniel Fenechiu, printre parlamentarii PPDD. Vezi lista

Dan Diaconescu a fost învins categoric de Victor Ponta în cursa pentru un loc în Parlament, unde l-a avut contracandidat pe Victor Ponta, dar mai multe nume sonore au intrat în noul Legislativ în urma alegerilor din 9 decembrie.

După ce în anii trecuţi a activat în PDL, Antonie Solomon s-a înscris acum în PPDD şi chiar a reuşit să intre în Parlament, la redistribuire, urmând să fie senator de Dolj.

REZULTATE finale provizorii BEC: USL a luat 60,1% la Senat şi 58,63% la Camera Deputaţilor

Tudor Barbu a devenit senator de Gorj, iar Liliana Mincă deputat de Botoşani.

După ce a devenit cunoscut ca om de fotbal, Gheorghe Neţoiu va fi deputat de Dolj, cu toate că nu era prea iubit în zonă, după perioada în care a fost patronul clubului Universitatea Craiova.

Andrei Răzvan Condurăţeanu, fiul realizatorului TV Florin Condurăţeanu, a ajuns deputat de Constanţa, iar Monica Iacob Ridzi a prins un loc de deputat la Hunedoara, la redistribuire.

Daniel Oajdea a ieşit deputat la Iaşi pe listele PPDD, medicul Tudor Ciuhodaru va fi deputat de Vaslui, iar avocatul Daniel Fenechiu, care l-a reprezentat pe Dan Diaconescu în scandalul cu Oltchim, a obţinut un fotoliu de deputat de Bucureşti.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt noii parlamentari ai României