Medicul Florin Paul, numit consilier al ministrului Apărării

Nicolae Ciucă, ministrul Apărării Naţionale, a anunţat, miercuri, că l-a numit pe generalul de brigadă în retragere, medicul Florin Paul, în funcţia de consilier în domeniul medical.

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 16:33
Medicul Florin Paul, numit consilier al ministrului Apărării

Medicul epidemiolog Florin Paul a fost numit consilier al ministrului Apărării Naționale, Nicolae Ciucă. Numirea a fost anunţată, miercuri, chiar de ministrul Ciucă.

„Am luat decizia de a-l aduce în echipă pe domnul doctor Florin Paul care, începând de astăzi, este consilierul meu în domeniul medical. Doctorul Florin Paul este general de brigadă în retragere, medic epidemiolog ca formare, cu o carieră de peste 30 de ani în domeniul militar și o experiență de aproape 25 de ani, dobândită prin participarea la misiuni de menținere a păcii şi umanitare ale ONU în Africa, Europa și SUA”, a precizat  ministrul Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Decizia a fost anunţat la doar o zi după ce un alt medic provenit din MApn, Ionel Paul Oprea, a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. 

Patru noi decese de COVID-19 în România. Una dintre paciente a murit la 45 de minute după ce a ajuns la UPU. Bilanţul total: 86 morţi