Medicul legist, declaraţii despre cauza morţii lui Cristi Gălbenuşe: A fost o MOARTE VIOLENTĂ, trei plăgi

Cristi Gălbenuşe a murit la numai 24 de ani în urma unei altercaţii cu un grup de romi periculoşi din Slatina. Medicul legist care a realizat necropsia a declarat că sportivul avea trei plăci înjunghiate.

13 iul. 2014, 07:38

Cristi Gălbenuşe era boxer de performanţă, dar viaţa i-a fost curmată cu sălbăticie la doar 24 de ani, de un clan de ţigani din Slatina, care îl „vâna” de mai multă vreme. Cel puţin asta spune tatăl sportivului, Vasile Gălbenuşe, care a povestit, cu lacrimi în ochi, că fiul său a fost ucis chiar sub ochii soţiei, cu care avea un bebeluş de numai trei luni. Bărbatul a fost anunţat prin telefon că Cristi fusese atacat şi a sosit la locul crimei sperând că îl va găsi în viaţă, dar nu a putut decât să asiste neputincios la manevrele de resuscitare, în timp ce simţea cum copilul îi moare în braţe.

Adunaţi în faţa morgii de la Spitalul Judeţean din Slatina, zeci de prieteni şi rude ai lui Cristi Gălbenuşe au digerat cu greu cele petrecute. Tatăl său a reuşit să găsească puterea să discute cu reporterii România TV şi a povestit că fiul său a fost înjunghiat direct în inimă şi a murit aproape instantaneu. VEZI AICI>>>  INTERVIU CU TATAL LUI CRISTI GALBENUŞE

„Este o moarte de cauza violenta, care s-a datorat tamponamentului cardiac prin hemopericard urmare a unei plăgi înţepate. O plagă care a ajuns până la aortă, principalul vas al organismului. Trei plăgi tăiate, două superficiale şi cea care a produs moartea”, a declarat pentru România TV medicul legist.

Cristi Gălbenuşe, boxer de performanţă şi nepotul celui mai titrat antrenor de box din Slatina ieşise cu soţia lui în oraş. Erau părinţi de câteva luni şi sărbătoreau împreună noul statut. La un mement dat patronul pabului l-a rugat să îl ajute să dea afară un grup de romi scandalagii. Acesta a fost momentul tragediei.

Povestea cutremurătoare a sportivului ucis cu sânge rece. Cristian Gălbenuşe devenise tătic în urmă cu 3 luni

Soţia lui şi zeci de clienţi nu au avut nicio putere să intervină. Romii au tăbărât pe Cristi. L-au lovit din toate părţile cu cuţite. Tatăl băiatului a fost primul anunţat ne tragedie.

„Maestre veniţi repede ca pe Cristi l-au omorât nişte tigani. Avea tăietura în inimă în spate, pe faţă. Şi-a scos sotia la terasa sa bea un suc, nu a plecat cu gand de bataie dar acestia au gasit motiv s-au inarmat au premeditat totul si mi-au omorat copilul. S-a racit copilul in mainile mele. Mi-au distrus viata ne-a lasat pe noi indurerati un copilas si nevasta dar cel mai important lucru ca nu mai el intre noi”, a mărturisit tatăl sportivului.

Soţia tânărului este în stare de şoc. A văzut tot ce s-a întâmplat. Moartea lui Cristi i-a revoltat pe prietenii lui.

Cristi Gălbenuşe a postat o fotografie pe Facebook CU CÂTEVA ORE înainte de a fi UCIS. Vezi ce făcea sportivul

Cristi era un om fericit. Ultimele poze pe care le postase pe o reţea de socializare sunt cu bebeluşul. Tânărul a postat o poză în care cânta la fluier, chiar cu câteva ore înainte de tragedie. Unul dintre cei care a participat la uciderea lui Cristi Gălbenuşe este în spital cu răni la cap. Când îşi va reveni va da socoteală pentru ce a făcut.